≫ 

Grobari šifrovanom porukom ipak poslali podršku Mladiću! Vođa je urlao: Sad mora najjače da grmi, mora da se trese! (VIDEO) (FOTO)

Navijači Partizana smislili su način kako da ipak pruže podršku Ratku Mladiću nakon što je osuđen na doživotnu robiju

  • 40

Navijači Partizana smislili su način da ipak podrže Ratka Mladića, koga je sud u Hagu osudio na doživotnu robiju za zločine u Srebrenici i drugim mestima tokom rata u Bosni.

Mnogi su očekivali da se Grobari oglase već na početku utakmice, kao što su to uradile Delije u Belorusiji, ali su ipak poslušali apel uprave i tokom koreografije nije bilo nikakve veze sa Mladićem, već samo sa Partizanom.

>>> Svi su očekivali transparent za Mladića, ali navijači Partizana su podigli koreografiju koju su svi Grobari priželjkivali! (VIDEO)

Ipak, u 60. minutu utakmice istaknut je transparent ''Nek je tvojoj majci hvala'', uz cvet Natalijine ramonde, simbol Dana primirja, koji je Ratko Mladić nosio tokom izricanja presude u Hagu.

Inače to je slogan iz pesme ''Đenerale'', koju izvode Kosovski Božuri, a inače tu pesmu često smo mogli u prošlosti da čujemo na tribini Delija.

Jasno je bilo da je transparent istaknut kao vid podrške za njega, a vođa Grobara je u tom trenutku urlao u sa razglasa da je baš tada mnogo bitno da se najjače čuje skandiranje ''Srbija, Srbija''.

- Mora da se trese - vikao je vođa!

Na ovaj način su Grobari, kao i Delije uspeli da pronađu lukav način da ipak pošalju podršku Mladiću, iako njegovo ime nisu pominjali u transparentu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado CZ.Lj...

    24. novembar 2017 | 00:16

    Sta god osecali, koje boje nosili i na kojoj god tribini da smo, Srbin je Srbinu brat !!! Tacka. Zivela Srbija i Republika Srpska!

  • Sol

    24. novembar 2017 | 00:16

    Bravo za crno-bele,ziveli,zivela Srbija,Srpska,Crna Gora,Srpska Krajina.

  • Zvezda le

    24. novembar 2017 | 00:06

    Svaka cast grobari na navijanju, prolasku i transparentu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA