Neobična akcija ruske policije: Odlaze na Ostrvo da se "upoznaju" sa huliganima

Ruske snage reda se odlučile na nesvakidašnji korak

  • 0

Pripadnici ruske policije posetiće Old Traford i Enfild kako bi prikupili što više informacija oko ponašanja britanskih navijača na stadionima pred Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Oni će prisustvovati mečevima Lige šampiona između Mančester Junajteda i moskovskog CSKA u utorak i dan kasnije Liverpul - Spartak Moskva, potvrđeno je iz britanske ambasade u Moskvi.

>>>RTS ostao bez prenosa mečeva reprezentacije Srbije: Evo gde ćete gledati Orlove u kvalifikacijama za EURO 2020

>>>OD MONTEVIDEA DO MOSKVE: FIFA izdvojila 10 najvažnijih ceremonija prilikom žreba za grupe na Mundijalu!

Junajted i Liverpul su već odigrali prve duele sa istim timovima u Moskvi i nije bilo incidenata između navijača, za razliku od prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva u Francuskoj kada je bilo više ozbiljnih sukoba.

Planirani su i razgovori britanske i ruske delegacije sa organizatorima Mundijala iz FIFA oko mogućeg diskriminacionog ponašanja navijača tokom šampionata.

Britanski zvaničnici uvereni su da će njihovi navijači biti toplo dočekani u Rusiji tokom Svetskog prvenstva koje se održava od 14. juna do 15. jula sledeće godine.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA