Naišli smo na najlepšu navijačicu Zvezde u centru grada: Svi su gledali u nju dok je ponosno šetala u crveno-belom dresu (FOTO)

Možda trenutno Nemaca ima više u centru Beograda, ali i Zvezda ima svog aduta

  • 11

Crvena zvezda od 21.05 igra meč o kome generacije sanjaju, duel koji može da donese evropsko proleće na Marakani posle 25 godina!

Meč ima veliki značaj i za Keln, a iz Nemačke je stiglo čak 5.000 njihovih navijača, koji su se razmileli po Beogradu, uglavnom u centru grada. Okupirali su Knez Mihailovu ulicu, Skadarliju i kafiće i pabove u samom centru i u veselom raspoloženju čekaju meč na Marakani.

>>> Sačekuša za Kelnove ultrase na aerodromu: Divlje horde stigle u Beograd! Pretili, sakrivali lica, u pratnji policije krenuli ka centru grada! (VIDEO) (FOTO)

Dok su naši reporteri šetali gradom i beležili šta rade Nemci, pažnju nam je privukla jedna lepa devojka koja je štetala Knezom u dresu Zvezde.

Šalovi i obeležja nisu mogli da se primete u velikom broju ni kod navijača Kelna ni Zvezde, ali je Jana ponosno prošetala u crveno-belom dresu.

Bila je stidljiva pa nije želela da priča pred kamerama, a prvobitno ni da se fotografiše, ali je zatim ipak pristala da ponosno pozira i pokaže dres Zvezde, a veruje i u pozitivan ishod meča i pobedu Zvezde od 2:0.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Pogledajte i šta su za to vreme radili navijači Kelna, koji su na Kališu pili spsku rakiju i igrali Užičko kolo:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli kg

    7. decembar 2017 | 16:23

    Lepa si, zvezdo samo napred imaš lepu podršku večeras do popede

  • Subotica

    7. decembar 2017 | 17:24

    Lutka najlepše joj stoji crveno i belo

  • Scipion

    7. decembar 2017 | 17:33

    ХАХАХА...Ракија ради свој посао, швабе играју српско коло.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA