≫ 

Hrvatski huligan sa derbija je poznati MMA borac: Umlatio ga od batina i bivši rival Stošića, koga je Srbin surovo premlatio u Rijeci! (VIDEO)

Damir Tovarić bio je jedan od hrvatskih huligana koji su učestvovali u napadu na Grobare u pokušaju puča na Jugu

  • 49
Printskrin: Youtube/ Izuzetno .com

Protekli 156. Večiti derbi ostaće upamćen u istoriji po jednim od najbrutalnijih sukoba na južnoj tribini ikada! Tokom prvog poluvremena trajala je žestoka bitka za ''šipku'' na Jugu. Prvobitno se mislilo da su u pitanju dve zaraćene frakcije Grobara, a kasnije se ispostavilo da je jedna od tih strana bila pojačana huliganima iz Hrvatske.

Mediji iz Hrvatske objavili su i identitet svih njih, a u pitanju su sve kikbokseri iz Splita, koje je neko unajmio da napadnu aktuelno vođstvo Grobara.

Mnogi od njih na kraju su završili na atletskoj stazi, brutalno prebijeni i poskidani do gaća (neki i bez njih).

>>> GROBARI SE OGLASILI: Navijači Partizana otkrili ko su ljudi koje su skinuli gole i prebili. Objavili i njihove lične karte (FOTO)

Među njima je bio i jedan od poznatijih MMA boraca iz Hrvatske, Damir Tovarić. On je profi borac, a sada se okušao i u huliganskim tučama, gde se proveo kao bos po trnju.

Foto: A. Nalbantjan
Foto: Profimedia, AFP

Nije ništa uspešniji bio ni u profi ringu, gde je poražen u jedine dve borbe koje je imao. Prvi put je izgubio od Ivana Vitasovića na Noći Gladijatora 7, 2012. godine, kada je poražen tehničkim nokautom u 2. rundi, da bi zatim izgubio i od Luke Orsanića u hrvatskoj MMA ligi 2013. godine posle odluke sudija.

Upravo je Ivan Vitasović, koji je porazio Tovarića u njegovom prvom profi meču mnogo poznatiji navijačima u Srbiji. I to zbog borbe koju je imao sa Darkom Stošićem, kada je surovo poražen u Rijeci od Srbina.

>>> Pogledajte ovde kako je Stošić usred Rijeke brutalnom polugom savladao Ivana Vitasovića!

Tada je Stošić posle brutalne poluge naterao Vitasovića na predaju. Tri godine ranije Vitasović je u duelu protiv Tovarića bio u drugačijoj ulozi i razornim udarcima naterao je sudiju da prekine meč.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No-Yes

    14. decembar 2017 | 21:34

    MMA ode na VMA...hahhahahah😂

  • Ante

    14. decembar 2017 | 22:08

    Ako su to uistinu hrvati i htjeli napraviti nerede onda vi (srbi) ste ih trebali umlatiti do neprepoznatljivosti

  • Goran

    14. decembar 2017 | 21:13

    "Sledeći put na crtu!..da vidim taj MMA da viš kako seljak udara" -Miki Đuričić

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA