≫ 

Velika ispovest Kimija pred kamerama о situaciji na Jugu: Nikad više ne bih skinuo traku kapitenu Partizana! (VIDEO)

Nekadašnji vođa navijača Partizana smatra da je pogrešio što je 2013. skinuo kapitensku traku Marku Šćepoviću zbog loših igara

  • 40

Nekadašnji vođa navijača Partizana i grupe "Alkatraz" Miloš Kimi Radosavljević objasnio je posle četiri godine da se pokajao što je skinuo traku tadašnjem kapitenu Partizana Marku Šćepoviću.

>>> KIMI SE VRATIO NA JUG I POVEO NAVIJANJE: Stara ekipa Grobara zauzela deo Pionira i grmi protiv aktuelnih vođa (FOTO)

On je dodao da ga je ponelo srce, ali da to više nikad ne bi uradio.

>>> Grobari okupljeni oko Kimija sašili novu zastavu, pa sa Kalemegdana krenuli u osvajanje Juga! (FOTO)

- Ništa posebno, to je jedna od stvari koje ne bih nikad ponovio. Srce me povelo, loše je igrao neko vreme i ja sam impulsivno reagovao.

-Nije to bilo toliko strašno kao što su mediji spinovali. Samo sam mu rekao: Jel znaš da ne zaslužuješ da nosiš traku kapitena? On je rekao ''znam'' i to je to.

Prinstrkin: Youtube/Sportnetwork

- Slažem se da nije dobro bilo to i da ne bi trebalo da se radi, ali srce me je povelo. Stvarno volim klub ali nema nazad sada.

Pogledajte njegovu izjavu na 21. minutu intervjua za Balkan Info

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Славко Комар

    8. januar 2018 | 13:51

    Где си на Ивановој, Аленовој, Демировој сахрани, на "туђим" си главна маскота, где је лова која ти је поверена, шта ћеш у 21. блоку ако су ти они противници...и да оно најважније, доводиш хрвате, АЛО, хрвате на своју како кажеш браћу...југ те не жели, ни тебе ни те твоје интересне другаре, реци газди да си опет проћердао паре узалуд, Југ је био и остаће на свом месту и свом путу...НАПРЕД ПАРТИЗАН

  • Thomas

    8. januar 2018 | 17:24

    Sramota ko je sve u javnosti

  • Milan

    8. januar 2018 | 15:05

    Kriminalac u pokusaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA