Da li su ove zastave i baš ova pesma poruka Grobara za Kimija, koji se nije pojavio u Pioniru? (VIDEO)

Najvatreniji navijači Partizana ispunili su Pionir do poslednjeg mesta, a u njemu nije bilo bivšeg vođe i njegove grupe

  • 6

Grobari su napunili Pionir na utakmici protiv Cibone i pružili su svom timu veliku podršku i nosili ih do pobede od 80:69.

Mnogi su strahovali da li bi na ovom veoma bitnom meču moglo ponovo da dođe do nemilih scena na tribinama i da se navijači crno-belih međusobno prozivaju, kao na poslednjoj utakmici protiv Cibone kada se pojavio i bivši vođa Miloš Radisavljević Kimi, ili čak i da se tuku kao na 156. Večitom derbiju.

Sada su svi ujedinjeno navijali za Partizan, a na tribinama je viđena prava mobilizacija Grobara, jer je kop bio krcat. Iako je ulaz bio besplatan, za razliku od prethodnog meča, kada je to isto bio slučaj, sada je na tribini gde se okupljaju najvatreniji navijači crno-belih bilo mnogo navijačkih zastava i različitih grobarskih grupa.

Ipak, nije bilo Kimija i njegove ekipe, baš kao što su i najavili zbog Svetog Jovana.

Udarni transparent bio je zadužen za zastavu SRBI, a odmah iznad nje bio je lik Al Kaponea, simbol grupe Alkatraz.

Upravo je to verovatno i odgovor za Kimija i njegov pokušaj da se vrati na Jug, o čemu je pričao gostujući pred TV kamerama, gde je pomenuo i da sadašnji Alkatraz nema veze sa onim u kojem je on bio nekada.

Uz to se zapevala i pesma protiv Hrvata (''Kad sam bio mali'', koju su pevali Kimiju i njegovoj grupi na prošloj utakmici), a jedino ostaje misterija da li je to zbog toga što je Partizan igrao protiv hrvatskog tima, ili je to bila aluzija na tuču sa derbija, u kojoj su sa ljudima okupljenim oko Kimija učestvovali i huligani iz Splita. A možda i jedno i drugo.

Bonus video: Pogledajte kako je izgledalo kada su se Grobari poslednji put sukobili u Pioniru, kada nije ispoštovan minut ćutanja za Saleta Mutavog:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нишлије 1986

    20. januar 2018 | 22:00

    Okoreli sam Delija, ali trebaju da se vrate pravi Grobari na jug, a ne da ga vode ovi Janjičari i ovaj navijački šljam i otpad sa našeg severa.

  • Nikad s janjičarima

    20. januar 2018 | 21:53

    Nije ispostovan sale mutavi, narko diler i navijac crvene zvezde... svi na istok Grobari!

  • pARTizan

    21. januar 2018 | 12:03

    To sto su zastave za sada kod njih, ne znaci bas nista... Nisu doduse istakli onu jedinu njihovu, na kojoj pise JANJICARI. P.S. Ne pominju nista za grafite sto su gani unistili, oni bi Grobare opet da napadaju u stili svoje bivse tribine, iz zaseda, 10 na 1. Bice zanimljivo u danima pred nama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA