Trenutak najveće ludnice u Pioniru, kao da smo bili u Argentini: Grobari se skinuli i nikad jače zagrmeli, a onda je usledio odgovor Kimijeve grupe (VIDEO)

Dve grupe navijača Partizana su se trudile da navijaju najbolje što mogu na utakmici protiv Mega Leksa, a tom prilikom je viđen i pravi delirijum u nekoliko navrata

  • 11

Utakmica između Partizana i Mege više je ličila na večiti derbi u paklenoj atmosferi Pionira. Samo smo ovde, za razliku od derbija, na suprotstavljenim stranama imali dve frakcije navijača Partizana.

Aktuelne vođe Juga i njima lojalne grupe zauzele su D tribinu, gde se standardno okupljaju najvatreniji Grobari u Pioniru, dok su pristalice crno-belih okupljene oko bivšeg vođe Miloša Radisavljevića Kimija bile na B tribini.

Nije prošlo i bez prozivki jednih na račun drugih, a gledali smo i pravo natpevavanje, gde su se obe grupe trudile da navijački izgledaju što atraktivnije i da dokažu onoj drugoj strani da su bolji.

Tako su Grobari sa D tribine u jednom momentu svi skinuli majice i zapevali najglasnije što su mogli. U tom momentu je njhova pesma odzvanjala Pionirom, a uskoro je usledio i odgovor druge grobarske frakcije, koja je na taj njihov potez odgovorila okretanjem leđa i pevanjem u isto vreme.

Partizan je u takvoj atmosferi ubedljivo slavio, a igrači su na kraju morali da slušaju dve slavljeničke pesme:

Novica Veličković je pred tunelom zastao i pozdravio sve navijače:

Pogledajte kako je Kimi vodio navijanje:

Pogledajte i atmosferu među aktuelnim vođama Juga:

Pogledajte kojim transparentom je Kimijeva grupa prozivala druge Grobare:

Daljinac

(S. G. / D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane pufne

    4. februar 2018 | 22:42

    Cirkus

  • 3

    4. februar 2018 | 22:21

    Boli me bre briga ko je vodio navijanje. Mene interesuje samo PARTIZAN I PRAVA PODRŠKA,NE ONA IZ SPLITA I NE ONIH SA SEVERA. ŽIVEO PARTIZAN

  • Grobari Rakovica

    5. februar 2018 | 08:31

    Jug se budi ,nema nazad! 15.02 Svi na istok!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA