Grobar nožem izbo Deliju: Krvav epilog tuče navijača u Karađorđevom parku

Nažalost, u tuči navijača korišćeno je i hladno oružje, pa je bilo i težih povreda

  • 15

Veliki sukob navijača viđen je posle meča na Marakani, gde je Zvezde igrala protiv Napretka. U povratku navijača Zvezde sa stadiona, kod Karađorđevog parka ih je napala grupa navijača Partizana, a nakon toga je nastao opšti haos.

Bilo je oko 30 navijača, a na obe strane su letele baklje i razni predmeti. Za tuču su se koristili i kaiševi, ali nažalost, i noževi. Jedan 23-godišnji navijač Crvene zvezde, teže je povređen, pošto je uboden nožem u debelo meso.

Policija je ekspresno reagovala posle tuče i usledila je velika racija i jurnjava oko Hrama Svetog Save i okolnim ulicama. Pojedini navijači su upadali i u obližnje kafiće, ne bi li se sakrili od policije, koja je upadala i vršila raciju tih mesta.

Nakon tuče je bilo još navijača sa lakšim povredama, a policija je uhapsila pet navijača Zvezde i jednog navijača Partizana, za koa se sumnja da je uboo 23-godišnjeg Deliju.

Podsetimo, pre manje od godinu dana, na skoro istom mestu viđena je velika tuča navijača večitih rivala. Tada su Navijači Zvezde naoružani motkama napali Grobare, koji su pripremali šampionsku bakljadu ispred Hrama. Očigledno je ovo sada bio neki vid osvete navijača Partizana.

Pogledajte kako je to izgledalo tada:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    11. mart 2018 | 23:21

    Nas nivo svesti je dosegao do nivoa noza🔪,zasto braco Srbi

  • Nbgd!

    11. mart 2018 | 23:39

    Delija sam, okoreli, fanatik, idem na utakmice, ali mi nikad nije bilo jasno kako Srbin može da ubode Srbina, i to samo zato što ne navijaju za isti klub. Oduvek sam bio protiv ovog bolesnog načina nekakvog dokazivanja medju klincima. Deco, ne ubijajte se medjusobno, SVI SMO MI SRBI!

  • Dr. za rock and roll

    12. mart 2018 | 07:27

    Junak sa nozem, tj bednik i kukavica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA