Prošle godine su se tukli sa Delijama na ulici, sada su ugasili navijačku grupu zbog sramote (VIDEO)

Tužna sudbina jedne navijačke grupe Kelna

  • 10

''Bojs Keln'', jedna od najvažnijih navijačkih ngrupa ovog tima, odlučili su da se rasformiraju posle 17 godina staža na tribinama!

Razlog za to je nedavna sramota koju su pretrpeli na meču protiv Borusije iz Menhengladbaha, kada im je sa trbine skinuta glavna zastava.

Prema nekom nepisanom ultras pravilu, gubitak glavne zastave znači da grupa više ne postoji.

Inače, ''Bojs Keln'' je grupa koja je krajem septembra bila u sukobu sa navijačima Crvene zvezde. Prilikom gostovanja najtrofejnijeg srpskog kluba u okviru Lige Evrope, izbila je tuča na ulicama.

Nemci su sačekali Delije, ali su se vrlo brzo razbežali sa lica mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда¥[][][]®€£®[][]()()¢¢

    21. april 2018 | 15:41

    Они бар признају да су се угасили, за разлику од неких који мисле да постоје, а у стварности их представљају бивше делије, ваљда Хрвати и ко зна ко још. И за сваку од тих навијачких група треба обезбедити бар три трибине посебно, да би се мимоишли и да се између себе не би...а као постоје. Ма живи циркус од њих.

  • Maiden

    21. april 2018 | 16:54

    Rasformirali,raspali,ugasili.......PREMA NEPISANIM PRAVILIMA!!!!!!!! Kod nas u Srbiji postoje navijacke grupe kojima su zastave skinute takodje na tekmi i to kod kuce ne na gostovanju a oni i dalje postoje i ne stide se toga vec nalaze razna lazna opravdanja i jos se i vredjaju kad im neko kaze istinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA