Huligani brutalno tukli ženu iz obezbeđenja: Jezivi incidenti u polufinalu Kupa Južne Afrike zgrozile svet (VIDEO)

Užasni prizori stižu iz Južne Afrike

  • 7

Pomračio se um navijačima južnoafričkog Kajzer Čifsa, čiji je tim eliminisan u polufinalu tamošnjeg Kupa od Fri Stejta Starsa (2:0), a oni, revoltirani porazom, izazvali nerede o kojima priča svet.

Incidenti su izbili na tribinama stadiona "Mozes Mobida" u Durbanu, huligani su se sukobili a policijom, čupali i palili stolice, a onda se sve preselilo na teren gde je naštao opšti haos.

Rastrčani izgrednici ustremili su se na trenera Kajzer Čifsa Stiva Komfelu, njega su označili kao najvećeg krivca za poraz, ali kako je on pre toga pobegao na sigurno, meta su bili članovi obezbeđenja koji su se našli na terenu.

Najgore je prošla jedna žena, pripadnica obezbeđenja, koju su srušili i tukli bez milosti, šutirali je u glavu dok nije izgubila svest?!

Južnoafrički mediji javljaju da je nesrećnoj ženi ugrožen život.

Pogledajte momenat kada nasilnici izbezumljeni od besa tuku ženu koja leži.

Pogledajte i scene sa tribina koje su gorele.

Neredi iz drugog ugla.

Epilog haosa, pored pomenute žene iz obezbeđenja, povređeno je, doduše lakše, i nekoliko njenih kolega, kao i dečak koji je sakupljao lopte. Huligani su u naletu sa sobom odneli i nekolicinu kamera i tehničkih uređaja koji su se nalazili na terenu.

Trener Kajzer Čifsa je odmah posle meča podneo ostavku, a jasno je da ovaj klub čeka drastična kazna zbog divljanja navijača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neposteno posten

    23. april 2018 | 08:03

    Pa,kako bre mogu zenu da stave za obezbedjenje i to jos na fudbalskoj utakmici,gde su sve huligani?!?Eto im ravnopravnost

  • Stefan

    22. april 2018 | 19:28

    Pa gde zena u obezbedjenju.

  • Bas

    22. april 2018 | 22:24

    Ovo je odvratno. Ove debilcine sto su tukli zenu i udarali je i kad je pala na zemlju bicevati javno dok se oni ne onesveste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA