Grobari razdvojeni u Surdulici: Tri frakcije na tri tribine, Kimijevi u dva sektora!

Crno-belima je pripalo oko 1.200 ulaznica, pa su najvatrenije pristalice raspoređene jugu, istoku i zapadu stadiona Radnika

  • 19

Navijači Partizana - tri frakcije, koji nisu u dobrim odnosima, čelnici, zaposleni, prijatelji kluba, sponzori. Svi oni će u sredu poželeti da bodre Partizan u finalu Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana (sreda, 19.00), ali je pitanje gde će se svi oni smestiti na stadionu u Surdulici, na zdanju koje prima 3.312 posetilaca.

>>> Zašto sam se vratio na tribinu, ko su Hrvati sa derbija... Šta je sve Kimi rekao u sat i po vremena, a zanima Grobare? Nije preskočio ni ubijenog Saleta Mutavog (VIDEO)

Naravno, najveća je dilema u vezi sa navijačima, kako onim najvatrenijim, koji su uvek ispit za domaćina, tako i za “regularne” ljubitelje fudbala, koje treba sačuvati od eventualnih problema. Rešenje je, saznajemo, ipak, pronađeno.

Partizan je od Fudbalskog saveza Srbije, inače organizatora utakmice, dobio kontigent od oko 1.200 ulaznica, koji će biti raspoređen na tri navijačke grupe, ali ne baš podjednako. I to na tri različita dela stadiona u Surdulici, kako pomenute frakcije ne bi bile u kontaktu.

U saradnji sa policijom, a posle konsultacija sa klubovima, procenjeno je da bezbednost mora biti na najvišem mogućem nivou i da zaraćenost Partizanovih navijača nipošto ne sme da ugrozi ostale posetioce na tribinama. Tim povodom će biti angažovane jake službe bezbednosti (policija u uniformama i civilu i redarske službe), kako unutar, tako i oko stadiona Radnika.

Miloš Kimi Radisavljević vođa jedne frakcije Grobara Foto: Marko Jovanović

A, što se podele na tribinama tiče, najvatreniji navijači crno-belih će biti raspoređeni u tri sektora. Kompletna južna tribina je rezervisana za grupu, koja trenutno “vlada” Partizanovim “jugom” i oni će shodno tome i dobiti najveći broj ulaznica.

“Partizanovci”, koje predvodi Miloš Radisavljević Kimi biće smešteni u dva sektora na istočnoj tribini stadiona u Surdulici. Međutim, biće razdvojeni i od juga, ali od ostatka publike na “istoku” uz pomoć organa reda.

Isto važi i za treću frakciju “Zabranjene”, za koju je, pak, shodno brojčanom stanju, predviđen jedan sektor na zapadnoj tribini Radnikovog fudbalskog zdanja. I oni će takođe biti onemogućeni da dođu u kontakt sa ostalim pristalicama.

Pored obezbeđenja na stadionu, a usled najezde navijača, saznajemo da će i u samom gradu Surdulici biti rapoređene snage policije, kako ne bi došlo do remećenja javnog reda i mira.

VIDEO: Mali navijač Partizana ima rođendansku želju koju treba da mu ispuni Saša Ilić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taras

    21. maj 2018 | 12:57

    Da se ja pitam,svi bi ste bili na istoj tribini zajedno sa Vazurom,Ilijevim i Vucelicem,pa se lepo u demokratskom dijalogu dogovorite ko je ko i ko za koga radi.

  • sta im uradi nolane smite

    21. maj 2018 | 13:11

    buahahahaha i onda se vi sprdate sto je nama izgoreo autobus...pa vi ste komedija veca nego sto sam mislio

  • Ja...RS

    21. maj 2018 | 13:55

    Navijaci Mladosti treba isto sad da traze tri tribine zasto ovom cirkusu da se posvecuje paznja,vidicemo u ligi evrope da li ce kao gosti da dobiju isti ovakav tretman ili jednu tribinu,svidja ti se ne svidja- cao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA