≫ 

Detalji krvave sačekuše Grobara: Tri autobusa su čekala na rampi, a kada su iza njih stali automobili druge frakcije, nastao je haos (VIDEO) (FOTO)

Svi povređeni navijači odbili su hitnu medicinsku pomoć i deportovani su za Beograd

  • 36

Žestoka tuča navijača Partizana viđena je na autoputu Beograd - Niš, na naplatnoj rampi u Nišu, pred finale Kupa, u kome su se sukobile dve frkacije Grobara.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, koji je došao i do detalja sukoba među zaraćenim stranama navijača Partizana, u tuči je učestvovalo oko 100 pristalica kluba iz Humske.

>>> Pojavio se prvi snimak masovne tuče Grobara na naplatnoj rampi u Nišu (VIDEO)

Do tuče je došlo nakon što su se susrele dve grupe baš na naplatnoj rampi. Tu su prvo bila tri autobusa sa navijačima Partizana, a kada se iza njih pojavilo nekoliko automobila sa članovima druge frakcije, nastao je opšti haos u kome su korišćene baklje, kamenice i motke.

Foto: facebook.com/KORDIC.MILAN.KORDA

Bilo je teško prepoznati ko je iz koje grupe, jer su svi nosili crne majice kada je počeo haos, a potom su mnogi završili i bez istih. Očevici smatraju da je u pitanju bila klasična navijačka "sačekuša".

Na naplatnoj rampi je bilo i mnogo policajaca koji su pokušavali da razdvoje sukobljene strane.

U sukobu je bilo mnogo povređenih navijača, a mnogi od njih su ODBILI hitnu medicinsku pomoć i deportovani su nazad za Beograd. Prilikom intervencije i pokušaja da spreče sukob, povređeno je i 6-7 policajaca.

Maja Knežević, šef dežurne ekipe Hitne pomoći saopštila je da su na mestu tuče imali 10 intervencija.

- Desetorica ljudi zbrinuto je na licu mesta od kojih su dvojica prebačeni u Urgentni centar. Radi se o jednom policajcu i jednom navijaču. Svi su imali lakše telesne povrede, uključujući i one koji su u bolnici - kazala je Knežević. 

Naplatna rampa Nais pod policijskom blokadom; Foto: Telegraf

Autoput je bio u blokadi dugo posle sukoba, a od tri autobusa kojim su Grobari organizovano došli, i dalje su na naplatnoj rampi dva koja čekaju da nastave put ka Surdulici, gde od 19 časova Partizan igra finale Kupa protiv Mladosti iz Lučana.

Pogledajte i fotografije sa lica mesta:

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

VIDEO: Sukob dve frakcije Grobara ispred stadiona Partizana pred polufinale Kupa

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA