Kad umre Fadilj Vokri, jednog lepog dana... Neprimereni komentari navijača Zvezde na smrt legende Partizana (FOTO)

Smrt predsednika Fudbalskog saveza tzv. Kosova, izazvala je različite komentare pristalica večitih rivala

  • 51
Fadilj Vokri preminuo je u 57. godini života; Printskrin: Youtube/Aleksandra Jovanovic

Navijači Partizana s tugom su primili vest o smrti Fadilja Vokrija, koji je preminuo od posledice srčanog udara ujutru oko 9.30 nakon što mu je pozlilo na treningu.

Vokri je obavljao funkciju predsednika Fudbalskog saveza tzv. Kosova, a proslavio se kao fudbaler noseći dres Partizana od 1986. do 1989. godine, a bio je i reprezentativac Jugoslavije na 12 utakmica, na kojima je dao 6 golova.

Posle objave da je Vokri preminuo, stigao je veliki broj komentara na naš portal. I uglavnom su podeljeni na navijače Partizana i Zvezde.

Crno-beli iskazuju tugu zbog smrti svoje legende, a i Partizan se oglasio povodom Vokrijeve smrti emotivnom porukom.

Međutim, bilo je i neprimerenih komentara, uglavnom onih koji su se potpisivali kao navijači Zvezde.

Mnogi od njih u komentarima su ironično pisali da će ćutati minut za legendu Partizana, a citirali su i pesmu koja se svojevremeno pevala na Severu, kojom se prizivala smrt Fadilja Vokrija.

- Kad umre Fadilj Vokri, jednog lepog dana, ćutaćemo mi još minut, za legendu Partizana - glasi stih te pesme, koja je "nastavak" prozivke vezane za smrt Franje Tuđmana, kao predsednika crno-belih.

Naravno, ima i onih koji osuđuju ovakve komentare i ističu da mnogi od tih koji to pišu nemaju ništa u svojim glavama, da nije bitno ko je koje nacionalnosti i da treba imati dostojanstva prema smrti čoveka, ma kako se on zvao.

Podsetimo, navijači Zvezde bili su u ozbiljnom ratu sa Vokrijem poslednjih godina, od kako je stupio na funkciju predsednika Fudbalskog saveza tzv. Kosova, a poslednji put je to bilo kada je zabranio Zvezdi da igra prijateljsku utakmicu protiv Gračanice na Kosmetu, a takođe i kada je preimenovao stadion Trepče u stadion Adem Jašari, po teroristi i osnivaču tzv. Oslobodilačke vojske Kosova.

Pogledajte neke od komentara, a sve možete pogledati OVDE i OVDE.

Printskrin: Telegraf
Printskrin: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stajic zoran

    9. jun 2018 | 18:30

    On je legenda borio se za svoj narod.Posteno igrao za Partizan i nasu Jugoslaviju

  • EX

    9. jun 2018 | 15:51

    Jeli to bese onaj sto nije dozvolio Zvezdi da igra za napacene Srbe u Gracanici.

  • четник

    9. jun 2018 | 15:47

    Јел то причате о ономе вокрију који је забранио Звездин хуманитарни меч чији би проходи отишли у уста гладне српске деце??? Јел тога жалите?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA