≫ 

Delije se oglasile saopštenjem: Neka tribine budu premale, dođite da pružimo podršku igračima pred Salcburg!

Navijači crveno-belih će u ponedeljak doći na trening

  • 56

Crvena zvezda će u utorak veče protiv Salcburga biti lišena pomoći svojih navijača zbog kazne UEFA (21.00), ali daleko od toga da se na Marakani neće čuti pesma Delija!

Doduše, ne u utorak, već u ponedeljak - kada na pomoćnom terenu Marakane bude vreme za trening.

Navijačka grupa Delije Sever oglasila se saopštenjem u kom su pozvali sve navijače Crvene zvezde da dan pre utakmice ispune tribine pomoćnog terena.

>>> Posle četiri kola Superlige Vojvodina je i dalje bez pobede?! Kvota da će konačno pobediti, protiv Bačke, je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Bačka.

- Delije pozivaju sve navijače Crvene Zvezde da u ponedeljak, od 19 časova dođu na pomoćni stadion ispod Severne tribine gde će se održati trening naših igrača pred utakmcu sa Salzburgom. Želimo da ohrabrimo naše igrače pred meč decenije, kao i da svojom pesmom i podrškom bez pirotehnike bilo kakve, pokažemo igračima koliko nam je žao što propuštamo ovaj meč, i što će biti uskraćeni za našu podršku! Neka pomoćni teren bude premali za sve koji žele da iskažu pre svega zahvalnost našim igračima za sve urađeno do sada, a onda iskažu i podršku koja im je svakako potrebna pred meč u utorak! Početak treninga je u 19 i 30. ...MI ZA ZVEZDU ŽIVIMO... - stoji u saopštenju.

U nastavku pogledajte i kako su Delije napravile bakljadu na treningu pred odlazak na revanš protiv Kairata:

Inače, Zvezda je kažnjena sa dva meča igranja pred praznim tribinama zbog, prema mišljenju UEFA, neprimerenih i rasističkih pesama na Severu.

Podsetimo i to da je Zvezda već obezbedila grupnu fazu Lige Evrope, a da se protiv Salcubrga bori za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

VIDEO: Delije odale počast Nebojši Glogovcu u Trnavi

VIDEO: U grotlu kopa Delija na Spartakovom stadionu; Kada je Milojević prišao...

((Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gm

    18. avgust 2018 | 09:18

    Dzaba sad sto zovete kad ste napravil s..... pre ovoga. Ostavili ste klub na cedilu, a sebe nazivate " navijacima"! Sramota!

  • ikac

    18. avgust 2018 | 09:30

    Ja placam clanarinu i sezonsku da gledam zvezdine utakmice a ne treninge. Mnogo ste mi vi mangupi neki veliki sto se mobilisete za trening, pustite momke da se bar u miru pripreme kad ste vec ispali magarci...

  • Srdjan

    18. avgust 2018 | 10:17

    Pa ajde sada da vidimo kestenje iz vatre, da se pokazujemo kako smo mi navijači, kako za Zvezdu sve činimo i radimo umesto da bude 50.000 gledaoca i da bude spektakl, mi smo dozvolili da nam protivnik odmah bude u prednosti. Lepo je ovde neko rekao, a ja dajem drugi predlog svako od nas da kupi ulaznicu za praznu marakanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA