≫ 

Kotor je grmeo za Kosovo, Delije "zapalile" grad na humanitarnom koncertu za ugrožene Srbe (VIDEO)

Udruženje navijača crveno-belih iz ovog crnogorskog grada poslalo snažnu poruku

  • 39

Brojni izvođači, kulturno umentička društva, na čelu sa glavnim gostima, solistkinjom Danicom Crnogorčević, Ivanom Žigon i "Kosovskim Božurima", pojavili su se na „Ljetnjoj pozornici“ Kotora, u sklopu humanitarnog koncerta u organizaciji navijača Crvene zvezde iz tog crnogorskog grada. 

Koncert je prošao više nego uspešno, veliki broj ljudi okupio se pred binom odakle su dopirali milozvučni tonovi rodoljubivih pesama i onih posvećenih Kosovu.

Vredi reći da je odziv u potpunosti ispunio očekivanja organizatora, prodato je blizu 2.000 ulaznica po ceni od pet evra.

Foto: Vladimir Pavićević
Foto: Vladimir Pavićević

Naravno, najveće emocije kod svih prisutnih proizvele su numere "Oj Kosovo, Kosovo", "Kosovski božuri" i "Sini jarko sunce sa Kosova" u izvedbi Danice Crnogorčević, Delije su se pobrinule da bakljadom uz pomenute pesme usijaju ambijent koji je na trenutke zaličio na onaj koji se viđa na utakmicama njihovog voljenog kluba.

Sav prihod sa tog događaja biće upućen za pomoć ugroženim Srbima na Kosovu i Metohiji. Suorganizator humanitarnog koncerta, kako se navodi, bila je Srpska pravoslavna crkvena - opština Kotor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA