≫ 

Grobari blokirali Novi Beograd: "Gorela" Fontana zbog ubijenog navijača! (VIDEO) (FOTO)

Pristalice Partizana odale su počast Demiru Jukiću na godišnjicu njegove smrti

  • 25

Nekoliko stotina navijača Partizana blokiralo je u nedelju uveče saobraćaj kod Fontane na Novom Beogradu, kako bi odali počast ubijenom Demiru Jukiću, koji je pre godinu dana nastradao u sukobu sa navijačima Crvene zvezde.

Grobari su uz transparent na kome je pisalo "Demir Jukić" upalili i veliki broj baklji, a na licu mesta bila je i policija, koja je blokirala saobraćajnice.

Demir Jukić je preminuo pre godinu dana, 19. avgusta, kada je nakon nekoliko meseci borbe za njegov život ipak podlegao povredama koje su mu nanete iz vatrenog oružja.

Jukić je ranjen u junu u navijačkom obračunu koji se dogodio u ulici Dr Ivana Ribara 98 preko puta Bloka 45 preminuo je od poslednica ranjavanja. Navodno je do sukoba došlo jer su Vandal bojsi, grupe čiji je on bio član, žvrljali grafite Delija, što je izazvalo osvetu, koja je otišla u katastrofalnom smeru.

VIDEO: Navijači Partizana odali počast Alenu Kostiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nbg

    20. avgust 2018 | 10:12

    Sad mu kao odaju pocast a kad je trebalo pobegli su u strahu od delija i ostavili decka da pogine,

  • Nebo

    20. avgust 2018 | 08:53

    Na nebu se skuplja armija prava, Demir, Alen, Zoran Vujovic....... Otisli ste rano braco nasa, mi smo tu da se podsecamo na vas i da vas ne zaboravimo a vi bodrite nas Partizan sa neba!! "... I kada umrem reci ce, Grobar bio je, oooo i Partizan jedino je voleo..."!!!!!

  • BILI🇷🇸⚫⚪☠

    20. avgust 2018 | 11:42

    To nije obican navijac To je Demir Jukic Koji nije lrodavao drogu Koji nije bio KRIMOS VEC NAVIJAC PARTIZANA. UBILI SU GA CIGANI ZATO STO JE DOSAO U NJIHOV KRAJ...IMAO JE SAMO 17 GODINA. DEMIR JUKIĆ🔞😣😣😣😣😣😣😣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA