≫ 

Horor u Brazilu u tuči huligana: Ovo nisu ljudi, ovo su monstrumi (VIDEO)

Teško je rečima opisati nasilje i prebijanje dvojice pripadnika navijačke grupe koje su protivnički huligani mrcvarili u besvesnom stanju

  • 5

Brazil je u šoku posle novih scena nasilja usko povezanih sa fudbalskim utakmicama, čak nije u pitanju ni meč seniora, već juniorskih ekipa Amerike i ABC-a iz istog grada, Natala.

Tamo se dogodio strašan incident u kojem su teško povređena dvojica navijača jednog od ova dva kluba u tuči sa protivničkim taborom.

>>> (VIDEO) Surova navijačka tuča zgrozila svet: Kamenom zamalo ubio protivnika, jure ga zbog pokušaja ubistva (vrlo uznemirujuć prizor)

Na snimku koji se pojavio sa lica mesta, vidi se sudar dve grupe mladića, napad jednih i beg drugih ka sigurnom. Ipak, dvojica momaka nisu imala sreće prilikom povlačenja. Pali su, a onda ih je sačekao sam pakao - kao orlušine gladne krvi i mesa, protivnički huligani su se obrušili najpre na jednog, pa na drugog, besomučno ih šutirajući u glavu i pošto su ovi ostali bez svesti.

Vrhunac monstruoznosti napadača usledio je kada je jedan od huligana, kao da mu je to nešto najnormalnije, bacio kamenčinu na glavu jednog od dvojice onesvešćenih mladića?!

Ako imate želudac za ovakve scene, nasilje iz Natala možete pogledati na linku OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA