≫ 

Tapkaroši u akciji: Karte za Zvezda - Napoli od 40 evra, pa naviše!

Na dan kada je počela zvanična prodaja karata za utakmicu prvog kola Lige šampiona, već mogu da se nabave ulaznice na crno

  • 15

Navijači Crvene zvezda napravili su ogromne redove ispred blagajne na stadionu "Rajko Mitić" prvog dana prodaje paketa ulaznica za utakmice u Ligi šampiona. Koliko interesovanje vlada za duele Zvezda sa Napolijem, Liverpulom i Pari Sen Žermenom najbolje govori da je red bio dug skoro 100 metara.

Međutim, ko ne želi da čeka može već sad da kupi karte i preko tapkaroša.. Naime, na sajtovima za kupovinu i prodaju našli su se oglasi za prodaju karte za utakmicu sa Napolijem, a cena ide od 4.500 za Sever do 10.000 dinara Zapad.

Printskrin/Kupindo/Kupujem prodajem

Gužva se stvorila već od ranog jutra, pre nego što je otvorena prodaja u 10 sati, a prvi navijači su počeli da dolaze ispred blagajne još i tokom noći.

Fudbaleri Crvene zvezde 18. septemebra (21.00 arenasport) dočekuju Napoli na stadionu "Rajko Mitić" na startu C grupe Lige šampiona.

Španija ohrabrena preokretom na Vembliju (2:1), u Elčeu je svakako favorit sa kvotom 1,70. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionice za utakmicu Španija – Hrvatska.

 Island u šoku posle debakla u Švajcarskoj (0:6). Iako je domaćin, kvota na keca je čak 11. Pogledajte i sve ostale MOZZART kvote za meč Island – Belgija.

Pobede li Orlići u Nižnjem Novgorodu biće jednom nogom na EP. Neće biti lako, dvojka vredi 2,80. Pogledajte i druge MOZZART kvote za utakmicu Rusija M21 – Srbija M21.

Printskrin/Kupindo/Kupujem prodajem

VIDEO: Gužva ispred stadiona Zvezde

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bratija

    11. septembar 2018 | 14:58

    Sve to pohapsiti, ili na primopredaji nalupati, narod ceka po 11 sati ostane bez karte, a neki koji imaju veze nakupe i lupaju cene

  • ¿

    11. septembar 2018 | 17:10

    У суботу Звезда игра против Сурдулице,покажимо слепцима који иду само на европске утакмице како се воли клуб. СВИ НА СТАДИОН!

  • miki

    11. septembar 2018 | 18:06

    Bice vama pred marom...znate i sami kako ce te se provesti!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA