≫ 

Leskovačke Delije prevaspitale profitera, otele mu karte i vratile za Beograd!

Mnogi žele da iskoriste momenat i dođu do lake zarade, ali ima i onih koji brinu da to ne ide na štetu navijača

  • 12

Delije iz Leskovca objavile su na svojoj fejsbuk stranici da su oduzele karte za mečeve Lige šampiona koje je nepoznati tapkaroš (njima, naravno poznat) prodavao preko interneta po astronomskim ciframa koje su išle i do 600 evra!

>>> Ja ću Zvezdo na Radnik, a tebe neka "svi ti ljudi" gledaju protiv velikana: Dirljiva poruka zvezdaša koji je ostao bez karata za Ligu šampiona

Ovakva vrsta profiterstva je nedopustiva, pa su Delije iz Leskovca locirale prodavca i, kako su otkrili, oduzele mu karte i vratili ih klubu. Sa svojom "robinhudovskom" akcijom upoznali su javnost i pobrali mnogo pozitivnih komentara.

Prenosimo njihovu objavu u celosti.

- Evo famoznih karata iz Leskovca o kojima bruje svi mediji i društvene mreže, koje su juče bile objavljene na oglasima kupujem-prodajem po cenu od 600 evra set i 200 evra pojedinačno.. Karte su oduzete i biće vraćene u BG... Ovo neka služi kao opomena i primer svima koji žele da nadalje zarađuju od Zvezde - kažu Zvezdi privrženi Leskovčani.

VIDEO: Delije u nekoliko stotina metara dugačkom redu za kartu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mokiceli

    12. septembar 2018 | 17:28

    Znaci doslo vreme da navijaci javno rade posao policije. Tapkarosi su mi odvratni, ali je ovo mnogo ozboljniji problem. Problem je i sto cu na ovaj komentar imati milion minusa, ali ne moj vec problem bolesnog drustva. Sta je sledece? Delije lincovale pedofila,Bravo! Grobari prebili coveka zbog nasilja u porodici,Bravo!Firmasi zapalili dilera, Bravo za Firmase....

  • Delija

    12. septembar 2018 | 16:38

    Bravo Momci

  • Bili

    12. septembar 2018 | 18:04

    Proverena informacija i jednog grobara uhvatila policija kako prodaje karte za utakmicu sa radnikom iz surdulice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA