Navijačica patetično tražila karte na forumu Zvezde, a onda su joj surovo odgovorili: Hteo da me zaprosi na Ligi šampiona... (FOTO)

Delije ovih dana propagiraju da se treba ići i na utakmicu protiv Surdulice kao da je u pitanju Napoli, PSŽ ili Liverpul

  • 11

Prosidbe na utakmicama Zvezde i Partizana u poslednje vreme postale su svojevrstan trend, pa se često mogu videti transparenti na kome se istakne ime devojke sa pitanjem "udaj se za mene", koji obično podignu ortaci, a dečko klekne pred devojku sa prstenom.

>>> Ja ću Zvezdo na Radnik, a tebe neka "svi ti ljudi" gledaju protiv velikana: Dirljiva poruka zvezdaša koji je ostao bez karata za Ligu šampiona

Bili smo i sami svedoci nekoliko takvih situacija, gde su devojke odgovarale DA, a često je to bilo praćeno i suzama radosnicama.

Ipak, jedna takva planirana prosidba očigledno je propala, a sve to saznala je i šira zvezdaška javnost, pošto se devojka požalila na najmasovnijem forumu Zvezde - Redstarbelgrade.

Njen dečko očigledno nije uspeo da stigne do karata, a ona je to saznala i pokušala je da ih nabavi, tako što je pitala ostale navijače na forumu.

- Saznala sam da je moj momak planirao da me zaprosi na utakmici.... Moja Zvezda, Liga šampiona, čovek koga volim.... E živote... - napisala je uz tužan smajli, a zatim napisala da se ipak nada da će doći do karte.

- Još uvek se nadam da ću uspeti da nađem karte... Pokušavam sa svih strana, pa valjda će jedna biti uspešna... srećno svima koji pokušavaju kao i ja... i hvala na podršci - napisala je devojka, koja se potpisuje kao "Ona voli Zvezdu".

Stigle su joj i poruke podrške drugih članova foruma, ali i nekih koji nisu blagonaklono gledali na to što na taj način traži karte.

- Nek te zaprosi protiv Surdulice! Najjadnije traženje karata do sada, imamo pobednika - napisao je drugi član odmah posle njene poruke.

Printskrin: Forum.redstarbelgrade.rs

Drugi su joj napisali da joj verovatno nije suđen čim nije našla kartu, kao i da je propalo iznenađenje čim je saznala.

Crvena zvezda u subotu od 20.30 igra protiv Radnika iz Surdulice, a već u utorak od 21.00 protiv Napolija svoj prvi meč u Ligi šampiona.

Karte za Ligu šampiona su razgrabljene u rekordnom roku posle samo dva sata od puštanja u slobodnu prodaju.

VIDEO: Pogledajte kako je izgledala "ljudska zmija" na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Токси

    13. septembar 2018 | 20:03

    Оћу и ја карте, планирам да кажем жени да хоћу развод брака.

  • Vlaja

    13. septembar 2018 | 19:55

    Pa nek prave prosidbu kad budemo igrali protiv Radnika ista publika isti stadion sta je problem.

  • Krajina

    13. septembar 2018 | 20:39

    Zašto gospodo niste bili u redu 5 sati da dodjete do karte, možda vam je bilo teško ustati iz kreveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA