≫ 

Dušanu je preostalo još nekoliko dana nade: Navijači Zvezde i Partizana se ujedinili da spasu mališana, počinje ključna borba za njegov život!

Navijači večitih su se ujedinili da pomognu mališanu kojem je neophodno 200.000 evra za lečenje tumora u Španiji

  • 24
Svaki SMS na 5757 donira 100 dinara za lečenje Dušana Todorovića; Foto: Instagram

Čitava Srbija uključila se u borbu za život malog Dušana Todorovića, kome je hitno potrebna novčana pomoć za lečenje u inostranstvu. Roditelji mališana a i sam Dušan gube trku s vremenom, jer je mališan je u sve težoj zdravstvenoj situaciji, koja je izuzetno kritična.

Svaki dan je prava dramatična borba za život Dušana Todorovića, a čitava zemlja se uključila da pomogne da se za hrabrog mališu skupi neophodnih 200.000 evra za lečenje u Španiji.

Četvorogodišnjem mališanu se vratio tumor - neuroblastom i preostalo mu je manje od četiri dana kako bi započeo terapiju.

I sportska Srbija se ujedinila da pomogne velikom borcu da pobedi u najvažnijoj utakmici. Posle Partizana, koji je organizovao niz humanitarnih akcija za skupljanje pomoći, i koji će novac od prodaje karata sa meča protiv Rada donirati za Dušanovo lečenje, i navijači Zvezde su se uključili u borbu za život mališana.

Delije obavestile sve navijače da će se na utakmici protiv Radnika, koja je na programu u subotu 15. septembra sa početkom od 20.30, sakupljati pomoć za Dušana Todorovića. Na poluvremenu utakmice će duž tribine proći momci sa kesama u koje će svi moći da prilože novac koji će se preusmeriti na lečenje mališana.

Retke su situacije da se navijači Zvezde i Partizana ujedine, a ovo je jedna od takvih i izaziva ponos kod svih u Srbiji.

Kada se navijači večitih ujedine, imaju veliku snagu, a ona sada treba da se pokaže kroz pomoć za život malog Dušana.

Zato, bez obzira na to koje su vam klupske boje, izdvojite bar jednu SMS poruku od 100 dinara i pošaljite je na broj 5757.

Takođe, Dušanu može da se pomogne i uplatama na dinarski račun: 205-999-98.

I devizni račun: 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke.

VIDEO: Drugari iz škole snimili humanitarni video za bolesnog drugara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    14. septembar 2018 | 16:19

    Drzavo jadna li si,dajte samo po 5 dinara od svakog litra goriva...vi imate dosta

  • Majka

    15. septembar 2018 | 10:44

    Moj sin od 17 godina je juče otišao u školu, poneo 2000din. da kupi sebi trenerku. Kada su u razredu počeli skupljati novac za mališu, dao je te pare bez razmišljanja. Kod kuće mi je rekao :Dao sam sve.... Kupiću ih sledećeg meseca, pa imam jedne farmerke nove i dvoje polovnih.... A bolesni mališan i njegovi roditelji imaju samo nadu da će mu dobri ljudi pomoći da živi.

  • Deki

    14. septembar 2018 | 21:12

    U utorak na marakani da se organizuje akcija i da se pomogne detetu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA