I šta sad? Opet malo RIP, malo ultrasi žive večno? Brutalna poruka revoltiranog navijača posle ubistva Grobara u tuči sa Delijama

Poruka zbog koje će svi da se zamisle dobro

  • 11

Novo navijačko ubistvo posle dogovorene tuče Delija i Grobara, šokiralo je Srbiju i Republiku Srpsku. U Bijeljini je posle dogovorenog obračuna pristalica večitih rivala, koji su se potukli oko grafita, smrtno stradao navijač Partizana Aleksandar Saša Pantić.

Pre samo godinu dana u identičnoj stituaciji, posle dogovorene tuče zbog precrtavanja grafita između Delija i Grobara, nastradao je Demir Jukić, navijač Partizana, koji je podlegao povredama posle upucavanja kobne večeri tokom sukoba.

Pre toga je poznat i slučaj ubistva navijača Crvene zvezde Aleksandra Jaćimovića u Čačku, koga je ubio navijač Borca iz Čačka noć pred utakmicu.

A takvih imena, koja povremeno navijači na tribinama skandiraju tokom utakmice uz poruku "zauvek sa nama", ima iz godine u godinu sve više... i ništa se na radi na tome da se to zaustavi!

Nova smrt zbog navijačke tuče izazvala je muk na forumu srpskih navijača, a tamo od ubistva Pantića na temi posvećenoj za nastradale "ultrase", stoji samo jedna poruka navijača, koji je revoltiran situacijom napisao reči koje će sve naterati da se dobro zapitaju.

- I šta sad? Opet malo rip, malo počivaj u miru, malo ultrasi žive večno, drke drke đon, i ku**c. Moram da vam otkrijem nešto, ''ultrasi'' ne žive večno, zatrpa ih crna zemlja za 24 sata. A od njihovog nasleđa ostane samo možda neka bedna krpa na ogradi nekog još bednijeg stadiona, ostanu samo kao broj kad se prebrojavamo ko je čijih više ubio, i ostanu jadni roditelji - napisao je revoltirani navijač.

Imate li šta da kažete na sve ovo?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Albanac

    15. septembar 2018 | 19:37

    Ja sam sa Kosova,albanac sam ali mozda mi ne znamo sta je futball ali da ugine mlad zivot to ne mogu da kapiram uopste.Jel moze neko da mi objasni zasto u srbiji ginu navijaci?Jel tako ego u pitanju?jel se primi plata od navijanja ili je samo bull macho shit u pitanju?Saucesce familiji jer niko drugi ne mari.

  • Ja

    15. septembar 2018 | 15:19

    Mogu da razumem da I'ma puno mladih puni snage zbacio to u teretanu sklekovima zenskama pa cak iako see vec bijete nek bude fer tuca pesnice a ne motke mada nista to be razumem umesto svi I crn i crveni. da zajedno odete u kafic posle utakmice I zezate se vi se ubijate zasto zasto

  • Morava 2

    15. septembar 2018 | 15:23

    Navijajte ljudi,ubijajte se ,vaš je izbor samo ne dirajte mirne ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA