≫ 

Maradona na Marakani gleda u pehar Lige šampiona: Pogledajte koreografiju Delija iz ugla Ultrasa Napolija (VIDEO)

I gostujući navijači su želeli da zabeleže kadar sa Marakane i neverovatnu atmosferu

  • 0

Ultrasi Napolija nisu napunili "kavez" na Marakani, ali su ostavili jak utisak kao izuzetno ozbiljni Ultrasi i jedna od jačih grupa gostujućih navijača koja je bila na stadionu Zvezde u poslednjih 20 godina. Jasno je bilo da su i oni sami bili impresionirani Delijama i spektakularnom koreografijom oko čitavog stadiona.

To je pokazao i muk kakav smo videli u trenucima dok je Marakana podrhtavala od pesme uz simbol pehara Lige šampiona na Severu, i parolu "Dobrodošli u grad prvaka Evrope".

Bradati Ultras Napolija posebno se isticao u kopu gostujućih navijača; Foto: Nikola Jovanović

Čak je i bratati Ultras koji je tokom čitavog meča u ruci imao barjak najjače grupe Napolija - "Fedayn" zanemeo i u neverici gledao ka Delijama, što možete videti u priloženom snimku.

U kopu Napolitanaca sve vreme se vijorio i barjak njihove najveće legende - Dijega Armanda Maradone, a zanimljivo je da je baš u jednom momentu pehar Lige šampiona bio naspram Maradoninog barjaka, pa je delovalo, kao da legendarni Argentinac gleda u pehar koji nikada u karijeri nije osvojio i koji je jedini veliki trofej koji nije imao čast da drži u rukama.

Mančester Junajted je favorit na startu Lige šampiona, a kvota da će savladati Jang Bojs u Švajcarskoj je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Jang Bojs - Mančester Junajted.

Juventus, sada s Ronaldom, ima velike ambicije u Ligi šampiona, a večeras gostuje Valensiji. Kvota na dvojku je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Valensija - Juventus.

Izašle su kvote za nedeljni večiti derbi, a Zvezda je, očekivano, favorit u Humskoj s kvotom 2,10 na dvojku, dok je kvota na keca 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Crvena zvezda.

VIDEO: Strateg Zvezde veliku premijeru u Ligi šampiona napušta zadovoljan

VIDEO: Koreografija Delija za istoriju

VIDEO: Slavlje fudbalera Zvezde sa Delijama!

VIDEO: Šou u miks zoni: Vujadin uz osmeh o Borjanovim bravurama

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA