≫ 

Istorijski minimum na južnoj tribini: Partizanov udarni navijački sektor nikad prazniji na derbiju (FOTO)

Višegodišnji rat među navijačima Partizana i nezadovoljstvo radom uprave kao posledicu ima praznjikavu tribinu gde su tradicionalno najvatrenije pristalice crno-belih

  • 3

Partizan će protiv Zvezde imati vatrenu, ali ne toliko brojnu publiku kao što je to bio slučaj prethodnih godina, jer je udarna navijačka tribina, čini se, praznija nego ikada.

>> > Smiljanić stigao na derbi, pa sa stadiona poručio: Pričaju da su bolji, igraju LŠ, ali sada dolaze u našu kuću (VIDEO)

Najavili su Grobari sa južnog sektora ovakav scenario prethodnih nedelja, poruke nezadovoljstva radom uprave i rezultatima su stizale upravo odatle, a derbi je, evo, pokazao da su donekle sproveli svoj naum u delo, upravo protiv večitog rivala, što je više nego jasna poruka za upravu kluba.

Samo četiri sektora su popunjena, preostala tri praznjikava, sa raštrkanim malim brojem navijača.

Ne pamtimo kada je "jug" bio prazniji poslednjih godina protiv Zvezde, doduše igrači Partizana imaće podršku sa "Istoka" gde su stacionirane preostale dve frakcije navijača između kojih su tampon zone.

Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    23. septembar 2018 | 19:55

    Ovo je slika od 45 min pre meca. Jug je popunjen i to fino. kao i mreza grobarcine Borjana!!!

  • Nemanja

    24. septembar 2018 | 11:17

    Jug stoji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA