≫ 

Isprebijali su mu drugove, a on je stao ispred njih i sam krenuo na 10 huligana: Brutalna tuča navijača Spartaka i CSKA pred derbi (VIDEO)

Žestok okršaj navijača ispred moskovske metro stanice

  • 2

Nije nikakva novost da ruski navijači vole da se biju, a to smo mogli da vidimo i na 158. večitom derbiju, gde su se na kraju utakmice sukobili Delije i njihova braća, navijači Spartaka iz Moskve, i to pred očima fudbalera.

I Delije i Grobari su u bratskim odnosima sa navijačima moskovskih klubova - Spartaka i CSKA. Ali, gro ruskih navijača nije bilo u Beogradu na derbiju, zato što se istog dana igrao i veliki moskovski derbi između CSKA i Spartaka.

Velika tuča viđena je i pred utakmicu između ruskih večitih rivala, gde su se ispred metro stanice sukobile dve grupe navijača.

Jedna grupa bila je dominantnija i brojnija, pa je pretukla rivale, koji su ležali ispred ulaza u stanicu obliveni krvlju.

Nakon toga viđena je neverovatna scena! Jedan navijač je ostao sam u gardu pred desetoricom protivnika, koji su krenuli na njega i pretukli ga, zajedno sa ostalima.

Mora se istaći da i pored nasilja, protivnici nisu išli jedni na druge do te mere da nanesu povrede opasne po život, niti se u obračunu koristilo bilo šta osim golih ruku, što nažalost nije slučaj u huliganskim tučama kod nas.

Zbog toga je nedavno nastradao navijač Partizana Saša Pantić, i zbog toga na derbijima sve češće imamo parole posvećene ubijenim navijačima.

VIDEO: Brutalna tuča Delija i Rusa na derbiju

VIDEO: Evo šta je prethodilo tuči Delija i Rusa?

Evo gde su završili ruski navijači koji su se tukli sa Delijama na derbiju

Liga kup je takmičenje koje često servira iznenađenja, ali je teško poverovati da Derbi može da pobedi na Old Trafordu. Ali mogao bi da da gol, a kvota na 1&GG je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Derbi.

Herta blista na staru Bundeslige, a i Verder je bez poraza, pa nas čeka sjajan meč na Vezeru. Kvota na keca je 2,20, a na duplu šansu X2 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Verder - Herta.

Fiorentina je prijatno iznenađenje u Seriji A, a naš Nikola Milenković blista! Viola večeras ide na noge Interu, a kvota da neće izgubiti (dupla šansa X2) je 2,16. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Fiorentina.

Ima Atletiko problema na početku Primere, a ceh bi mogla da plati mnogo slabija Ueska. Kvota na keca uz ukupno dva do četiri gola (1&2-4) je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Ueska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bora198

    25. septembar 2018 | 12:41

    Pojedini na Severu daju sebi mnogo za pravo. Jadno sta se desilo na tribini posle tuce sa Rusima. Neki "mali" dize ruku na momke koji su 20 godina na tribini. Samo zato sto je brat od nekoga. Nista nije vecno. Tuzno u svakom slučaju! A ovi nasi gde ce na ruke samo neki od momaka sa Severa mogu da se izdvoje stvarno moze dobra ekipa vidjenijih starijih momaka i toliko isto mladjih. A ovi pozeri i sto misle samo na novac! Mars sa Severa!!!

  • tasana

    25. septembar 2018 | 12:41

    Zna se ko su navijaci a ko huligani. Zar nema niceg lepseg otici na utakmicu, bodriti svoj klub i uzivati, nego li se tuci, cesto i do smrti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA