Huligani maskirani u crno preskočili bankinu, a onda je počela opšta jurnjava po autoputu: Žestoka tuča Torcide i BBB u Hrvatskoj (VIDEO)

Novi navijački neredi u regionu

  • 1

Na autoputu A1 u Hrvatskoj dogodila se velika tuča navijača Hajduka iz Splita i Dinama iz Zagreba. Dok su Bed Blu Bojsi iz Zagreba putovali ka Splitu na meč svog Dinama, koji igra u predgrađu ovog grada, došlo je do susreta dve navijačke grupe i usledio je žestok okršaj.

Dve grupe su susrele jedna drugu u suprotnim stranama autoputa, pa su se zaustavili i napali jedni druge tako što su preskakali bankine i pretrčavali autoput.

Tuča je prema rečima očevidaca trajala oko deset minuta, a korišćene su baklje, palice i stolice iz obližnjeg ugostiteljskog objekta.

Prema rečima policije u sukobu je učestvovalo oko 30-40 osoba, i svi su se razbežali posle dolaska policije, koja nema nikakve informacije o povređenima, niti nastaloj šteti, niti je uspela da pronađe izgrednike.

Pogledajte kako je to izgledalo:

VIDEO: Brutalna tuča Rusa i Delija na derbiju!

VIDEO: Tuča među Kimijevim Grobarima na derbiju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joakim

    27. septembar 2018 | 08:52

    To je vec tradicija da se tako tuku u Hrvatskojj na auto putu.Oni se nikad nisu podnosili samo su bili slozni kad su Partizanovi i Zvezdini navijaci u pitanju.Ako bi prosao Splitom u dresu Dinama sigurno bi dobio batine.A vi olacajte jos druge da vas biju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA