≫ 

Povređeni navijač Zvezde u teškom stanju posle velike tuče u Banovcima, lekari mu se i dalje bore za život

Nesrećni momak se posle operacije nalazi u komi

  • 31
Sa jednog od prethodnih sukoba huligana na ulicama Beograda Foto: Telegraf

Epilog još jednog žestokog obračuna navijača, koji se odigrao u Novim Banovcima u petak uveče, o čemu je Telegraf.rs već pisao, je jedan teško povređeni navijač Crvene zvezde.

Kako saznajemo, u pitanju je N. K (19) iz Batajnice, koji se posle operacije nalazi u veštački izazvanoj komi i pod stalnim je nadzorom lekara.

>>> Zastave Galatasaraja plen Delija! Fotke otetih trofeja objavljene na rođendan Marka Ivkovića (FOTO)

Povrede opasne po život zadobio je od udaraca tupim predmetom, najverovanije su u pitanju motke, kojima je suparnička grupa bila naoružana.

Nesrećni momak je u besvesnom stanju prevezen u bolnicu, gde je zbrinut i hitno operisan na odeljenju neurohirurgije, ali je njegovo stanje i dalje veoma teško.

Sukob dve grupe navijača je izbio zbog toga što su prekrečeni grafiti jednih, pa je usledila reakcija drugih, što je dovelo do krvavog obračuna koji je trajao nekoliko minuta u kojem su, pored teških povreda pmenutog navijača Zvezde, još nekolicina njih završili sa razbijenim glavama i prelomima.

>>> Žestoka tuča navijača Zvezde i PSŽ-a: Francuzi napali Delije, policija koristila suzavac (VIDEO)

Sukobi frakcija navijača Zvezde i Partizana zaoštrili su se poslednjih godina, ne bira se ni mesto ni vreme, a ono što je najfrapantnije - nije ni bitno da li se to dešava na dan utakmice, pa se dešavaju ovakvi sukobi kao što je bio ovaj u novim Banovcima.

Podsećamo da je nedavno, u tuči Delija i Grobara u Bijeljini, na smrt pretučen 30-godišnji navijač Partizana, a život je u sličnim okolnostima izgubio i 18-godšnji Demir Jukić u pucnjavi tokom sukoba u novobeogradskom bloku 60 početkom juna prošle godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Evo ovako

    14. oktobar 2018 | 17:05

    Da vam objasnim Tuča je bila dogovorena Fer na ruke, sportski Ali su navijači partizana doveli još desetak momaka sa motkama koji su iskocili usred tuče I ovo je epilog Nadam se da će se mladić oporaviti A momcima koji nose motke na goloruke, nemam sta da kažem Ovo je sramota! Stop korišćenju bilo čega, gde su vam kodeksi bre?!

  • Boki_ Bezanija

    14. oktobar 2018 | 18:01

    Momci iz Bataje svaka čast. Nema price za vasu hrabrost. Sada je nama svima jednako važno da se mali Nemanja izvuče. Molim sve da se molimo za njega vise nije bitno ko je sta imao a ko nije imao. Idrzi brate nas 😔 nbgd

  • Batajnica

    14. oktobar 2018 | 16:41

    Nemanjaaaaa izdrži cela Batajnica je uz tebe ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA