≫ 

FK Partizan pomaže klubove sportskog društva: Puna podrška atletici!

Klubovi unutar Sportskog društva Partizan zahvalni fudbalskom klubu na pomoći

  • 1

FK Partizan koji kao okosnica Jugoslovenskog sportskog društva Partizan misli na sve ostale klubove i pruža im pomoć kad god je moguće.

>>> Iliev se oglasio posle informacija o povratku Zorana Tošića u Partizan.

Pomoć se ogleda u materijalnom i svakom drugom smislu. FK Partizan kad god je moguće pruža određenu vrstu pomoći i na taj način misli na manje, ali veoma važne članove društva.

Predsednik kluba Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura i pored teške situacije koja je bila u klubu u svakom trenutku mislili su i na članove SD Partizan.

To su sredstva i prilivi materijalizovani prodajom sada već bivših fudbalera Partizana.

Zato su klubovi poslali zahvalnicu Fudbalskom klubu Partizan.

- Koristimo ovu priliku da se zahvalimo na finansijskoj pomoći dobijenoj od fudbalskog kluba Partizan koja nam je veoma značajna za realizaciju naših budućih planova i ciljeva. Fudbalski klub je, kao i mnogo puta do sada, iskazao interesovanje i razumevanje i za uslovno rečeno manje klubove u okviru Jugoslovenskog sportskog društva Partizan.

- Na ovaj način je potvrđeno da solidarnost unutar crno-bele porodice postoji, naročito kada je fudbalski klub u pitanju, što klubovima olakšava svakodnevno funkcionisanje - navodi se u saopštenju klubova.

Foto: FK Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA