Atlantic  Grupa podrškom UNIADE -2017 podržava sport i zdrav način života, ali i mlade ljude da prepoznaju svoje potencijale

Danas je na šetalištu Sava Promenada u zoni “Sava play” predstavljena UNIADA.medjunarodna sportska manifestacija koja će se odrzati u nasoj presonici u oktobru

  • 0

UNIADU -2017 je međunarodno studentsko sportsko takmičenje koje ima za cilj da u Beogradu  u oktobru okupi više od 500 studenata iz različitih zemalja regiona, koji će se nadmetati u u 4 sporta: futsalu, kosarci, odbojci i tenisu.

Na promociji UNIJADE organizovani su turniri u odbojci na pskeu, košarci i nadmetanje u kompjutersjim igricamaje, ali nije izostao ni  hmanitarni karakter,  jer su  sakipljena sredstava za obnovu porodilista KBC Zvezdara.

Foto: Promo

Kao potvrdu podrške preduzetničkog duha i studentske poluplacije, ali isto tako i zdravog načina života, jer je sport itekako dobra priprema za timski rad i prihvatanje različitog kreativnog mišljenja, Atlantic Grupa je podržala  UNIJADU sa idejom da  ohrabri mlade ljude i približiti ih biznisu kako bi prepoznali i razvili svoje preduzetničke sposobnosti, ne samo kroz organizaciju sportskih događaja kao što je UNIADA, već i u okviru budućeg timskog rada u kompanijama – ističući se svojim preduzetničkim načinom razmišljanja.

Takva poruka poslata je i na ovom događaju, sa zeljom da se  promoviše sport i zdrav način života, ali  i da mladima treba konstantno pruziti  prilike, i produktivno radno okruženje, za mlade ljude koji prepoznaju svoje potencijale.

(telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA