Odbojkašice lumpovale do zore uz Cecu i šampanjac: Ti moje zlato, ti moje zlatooo! (FOTO) (VIDEO)

Slavila se titula prvaka Evrope do ranih jutarnjih časova

  • 2

Odbojkašice Srbije vratile su se sa Evropskog prvenstva sa zlatnom medaljom oko vrata, nakon čega im je priređen doček na popularnom balkonu Skupštine grada Beograda, a proslava titule prvaka Evrope nastavila se do ranih jutarnjih časova.

>>>  Najlepša srpska odbojkašica je imala predivnu reakciju kad su je pitali o dočeku na balkonu

Odbojkašice su obišle neke od lokala u prestonici, a u jednom od njih bile su u društvu naše folk dive Svetlane Cece Ražnatović, koja je objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagram profil i istakla da je čast biti u takvom društvu i da su odbojkašice ponos nacije.

 

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on

 

Slavlje ženske odbojkaške ekipe nastavljeno je zatim u jednom popularnom noćnom klubu, gde se zalilo šampanjcem, a klub im je darovao i tortu na kojoj su bila njihova imena.

Pogledajte kako je sve to izgledalo. Pesma koja je posebno grmela bila je ''Ti moje zlato'', koju izvode Milica Todorović i MC Janko.

 

A post shared by Sandra Ivanovic (@sandriiicaaa) on

 

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša 2964

    3. oktobar 2017 | 13:52

    Čestitke devojkama i stručnom štabu na zlatnoj medalji. Moja malenkost je htela da se pesma posvećena njihovom uspehu pročita na balkonu Skupštine. Istu sam poslao Odbojkaškom savezu, ali je organizator nije hteo uvrstiti u program dočeka. Zato je sada šaljem. Himna odbojkašica Srbije Da život donosi premije pokazuju odbojkašice Srbije. One su kroz generacije devojaka vođene iskustvom naših svetski priznatih stručnjaka. Tokom celog meča koncentraciju zadržavaju, potpuno smireno igraju. Oscilacija u igri nemaju, samopouzdanje imaju. Primači serviranu i napadačku loptu sigurno primaju i idealno tehničarima daju. Liberi se celim svojim poljem brzo kreću i oni dobrim prijemom lopte tehničare pokreću. Tehničari mozak tima napad organizuju, korektorima idealno podižu loptu da je smečuju. Korektori protivničko polje napadaju brzo, smečom razorno, a protivnice kod odbrane izgledaju nemoćno. Serviraju snažno, protivnice loptu teško hvataju, sa dosta as servisa poentiraju. Blokeri su na prvoj liniji odbrane neprobojni, uvek za visok skok orni. Potezom kuvanja, varanjem protivnica poene osvajaju, čime atraktivnu igru prikazuju. Kod poentiranja smečom visoke lopte nemaju problema, da će probiti protivnički blok nemaju dilema. Poene osvajaju i napadom iz druge linije, što govori da su od protivnica moćnije. Na dugotrajnu igru su spremne, ne dozvoljavaju protivnicama da lako završe poene. Nakon što se po pozicijama rotiraju na novim jednako efikasno igraju. Po parketu se požrtvovano bacaju, tako svaku loptu hvataju. Nije ih strah da se mogu povrediti, motivisane žele naciju pobedom obradovati. Svaki poen sa radošću proslavljaju, a na licima im manekenski osmesi blistaju. Svojom pojavom na parketu graciozno izgledaju, svi u dvorani u njih gledaju. Timski složno, skladnom igrom pobede nižu, na kraju takmičenja pobednički pehar podižu. Na pobedničkom postolju od sreće sijaju, pevajući srpsku himnu na grudima zlato imaju. Odbojkašice uspesima Srbiju na najbolji način predstavljaju, svima inspiraciju za život daju. Saša Ilić

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA