≫ 

Pijetlović, Rađen i Subotić na Banjici: Partizan želi čudo

Bivši igrači crno - belih dolaze na duel sa Partizanom u kapicama moskovskog Dinama

  • 2

Vaterpolisti Partizana u sredu protiv moskovskog Dinama traže iznenađenje i prvi trijumf ove sezone u Ligi šampiona, a u centru pažnje biće povratak na Banjicu Duška Pijetlovića, Nikole Rađena i Gavrila Subotića.

Trener crno-belih Stefan Ćirić ulogu favorita prepušta iskusnijem Dinamu koji ima polovičan skor 1-1, dok je Partizan izgubio od OSC-a i Juga.

- Dinamo je novajlija u ovom formatu Lige šampiona, ali ima visoke ambicije i jak tim. Doveli su nekoliko odličnih igrača koji su sa uspehom bili članovi Partizana poput Duška Pijetlovića, Nikole Rađena i Gavrila Subotića, a imaju i ruske reprezentativce Lisinova i Lazareva", rekao je Ćirić, a prenosi LEN.

On smatra da je pravi model igre da njegovi izabranici ponove prethodni meč na svom bazenu u Ligi šampiona, protiv OSC-a kada su tri četvrtine bili u egalu.

- Klub iz Moskve je kandidat za mesto na Fajnal-ejtu, zaslužuje veliki respekt. Sa druge strane, mi nismo imali dobro prethodni meč protiv Mornara u Regionalnoj ligi, ali znam da možemo da odigramo čak i boljeg nego protiv OSC-a u Ligi šampiona. Mađari su bili favoriti, ali nismo lako izgubili i pokazali smo da je to pravi model ove sezone".

Njegov kolega iz Dinama Marat Zakirov iskazao je poštovanje prema Partizanu.

- Igramo protiv najvećeg srpskog kluba, prave škole koja je osvojila zlato na Olimpijskim igrama. Spremni smo za težak i napet meč, pokušaćemo da se rehabilitujemo posle poraza od Olimpijakosa - kaže Zakirov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA