≫ 

Vaterpolo klasik u Nišu: Savićevi delfini dave Crnogorce

Utakmica 2. kola Svetske lige biće odigrana na bazenu Čair

  • 3

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić odredio je 14 igrača koji će konkurisati za utakmicu sa Crnom Goro u 2. kolu Svetske lige. Susret se igra u utorak 12.decembra u Nišu.

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Đorđe Lazić, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Miloš Ćuk. Filip Filipović, Dušan Mandić i Viktor Rašović.

- Odličan rival za kalenadarski kraj godine. Želimo da se publici predstavimo u što jačem sastavu i nadam se da ćemo ra razliku od Zrenjanina i susreta sa Rumunima izbeći povrede. O Crnoj Gori ne treba da se troše reči, veliki rival b ez obzira na sastav u kojem dolazi - rekao je Dejan Savić.

Reprezentacija će se okupiti u ponedeljak na bazenu "Milan Gale Muškatirović". Posle večernjeg treninga se putuje u Niš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen milivojevic

    5. decembar 2017 | 20:57

    Hteo sam da pitam zasto Dimitrije kao golman nije dobio sansu mislim tek je pocetak utakmica svetske lige a pokazao se jako dobrim golmanom a nema ni Straje pa ako moze neko da mi objasni bio bih zahvalan

  • Marijan

    5. decembar 2017 | 20:56

    sve super ali gde je drugi rasovic?

  • Doktor

    5. decembar 2017 | 22:58

    Pratim vaterpolo i nasu ligu. Nije mi jasno zasto nema Andrejevica iz Partizana u timu? Momak je neverovatan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA