≫ 

Željko Tanasković dobio novi mandat za predsednika!

Proslavljeni srpski odbojkaš biće i dalje na čelu Saveza za školski sport

  • 0

Legendarni srpski odbojkaš Željko Tanasković dobio je treći mandat na mestu predsednika Saveza za školski sport na redovnoj Skupštini koja je održana u Beogradu.

Kako je rečeno situacija u školskom sportu nikad nije bila bolja, što opravdava apsolutna podršku aktuelnom predsedniku, koji je u svoja predhodna dva mandata doveo do toga da školski sport bude prioritet u razvoju sporta u Republici Srbiji, kao i da postane jako bitan segment u međunarodnim okvirima.

- Zaista sam ponosan na rezultate u 2017. godini. Brojke govore za sebe, a ja bih hteo da se zahvalim pre svega Ministarstvu omladine i sporta i ministru Udovičiću, koji nam daje podršku bez koje ne bi mogli da realizujemo naše projekte. Takođe želim da se zahvalim i svim opštinama i gradovima koji su povećali budžete za školski sport i koji su podržali projekat Sport u škole - rekao je Tanasković.

On je dodao da je dobar rad prepoznala i Međunarodna federacija za školski sport.

- Postali smo jako bitan šraf i pred nama su organizacije međunarodnih takmičenja, gde sam siguran da ćemo opravdati trenutnu reputaciju - istakao je Tanasković i najavio mogućnost da se kandiduje za predsednika Evropskog saveza za školski sport.

Na Skupštini je izabrano i celokupno novo rukovostvo Saveza, pa je uz novi Upravni i Nadzorni odbor takođe verifikovan mandat i dosadašnjem generalnom sekretaru Urošu Saviću.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA