≫ 

Rukometaši Srbije i Hrvatske poslali najlepšu sliku pred duel u Splitu! (FOTO)

Reprezentativci obe zemlje zagrljeni izlaze na megdan

  • 5

Šta to beše tenzija?

Postoji samo ona poželjna, ona zdrava takmičarska ako pitate rukometaše Srbije i Hrvatske koji će u Splitu igrati prvi meč na Evropskom prvenstvu, u okolnostima koje iz svima znanih razloga prevazilaze sportske okvire.

>>> Hrvati sačekali Srbe u dvorani u Splitu, a onda je palo ljubljenje i grljenje! (VIDEO)

Pred meč u hali "Spaladijum" rukometaši oba tima poslali su sjajnu sliku. Na jednoj, hrvatski rukometaš Igor Karačić (levo) i Mijajlo Marsenić. Saigrači iz Vardara s kojim su ove sezone osvojili Ligu šampiona.

Karačić je nedavno za naš portal izjavio da će saigrači i on telima braniti srpske igrače ako nešto, ne daj Bože, krene po zlu sa tribina. To je ponovi i pred ovaj duel.

Foto: Telegraf.rs

Pred utakmicu u tunelu zajednički trenutak ovekovečili su i Srbin Dobrivoje Marković i Stefan Vujić (igrao za Hrvatsku pa za nas) i Hrvat Tin Kontrec.

Kontrec je pristao da se fotka sa Stefanom i zbog toga kako bi pokazao da niko ne bi trebalo da mu zamera što je prešao da igra za Srbiju.

Podsetimo, meč između Hrvatske i Srbije na programu je od 20.30 minuta. OVDE možete pratiti tekstualni prenos meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA