Cupara preuzeo odgovornost posle poraza od Hrvatske (VIDEO)

Golman rukometne reprezentacije Srbije bio je samokritičan

  • 12

Golman rukometne reprezentacije Srbije Vladimir Cupara, nakon što je odbranio samo četiri šuta u ubedljivom porazu od Hrvatske (32:22), preuzeo je odgovornost na sebe.

- Hrvatska je zaslužila da pobedi, ali ne sa 10 razlike. Rezultat nije realan, ali tako je ispalo. Preuzeo bih odgovornost za poraz, mislim da nisam pružio partiju kakva se od mene očekivala, iako su mi saigrači dosta pomagali u odbrani - rekao je Cupara Tanjugu u hotelu „Lav“ gde je smeštena srpska ekipa.

>>>Orlovi, gde su vam krila?

Cupara priznaje da su četiri odbrane izrazito slab učinak za prvog čuvara mreže u tako velikoj utakmici.

- Četiri odbrane? Jako slabo... Nije bilo toliko otvorenih šuteva, a bez golmanskih odbrana ne možeš da pobediš. Imao sam slab dan, imao sam želju, morao sam da budem više skoncentrisan. Motiva uvek imam, a sada ću imati još dodatni da se iskupim.

>>>VELIKI PEH ZA SRBIJU: Vujin neće igrati za Orlove do kraja šampionata!

Naglasio je da je amosfera pred 12.000 gledalaca bila prava rukometna, ali da njegov tim nije podlegao zbog buke sa tribina.

Cupara smatra da duel sa Švedskom nije odlučujući za prolaz, iako su obe selekcije izgubile na startu turnira.

- Moramo da se saberemo za Švedsku, odigramo najbolju utakmicu što možemo, konačno... Šveđani su jaki, ali moramo da pobedimo. Imamo velike šanse za prolaz, možemo da pobedimo oba meča. Taman posla da padnemo posle poraza od Hrvatske - zaključio je Cupara.

Utakmica 2. kola A grupe Evropskog prvenstva Srbija - Švedska na programu je sutra od 18.15 u Splitu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlija

    13. januar 2018 | 15:42

    Dečko nemaš ti pojma sa branjenjem. Bolje da smo igrali bez golmana.

  • Nešo

    13. januar 2018 | 15:00

    Ma kakav ti , kompletna odbrana nula , napad statican i smesan bez igre na po krilima , brzi centar ne postoji . Najmanji si ti krivac . Cvetkovic me razocarao , mislio sam da je dobar takticar i da gaji moderan rukomet a ne ovaj od pre pola veka sto mi igramo .

  • Zile-BGD

    13. januar 2018 | 14:56

    Golmani Strahinja Milic osvaja Lige sampiona ,Tomislav Stojkovic proglasavan za najboljeg u Poljskoj sad dominira u Izraelu....Ali za njih nema mesta na golu ove veleletne repke,.... SRAMNO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA