Zvezda dovela trenera iz Australije i poručila: Zbog njega će ceo svet čuti za nas!

Crveno-beli dobili internacionalno pojačanje

  • 0

Ragbi liga klub Crvena zvezda objavio je da će novi trener biti Australijanac Trev Smit.Sa velikim uzbuđenjem obaveštavamo vas da je novi trener Ragbi liga kluba Crvena zvezda Australijanac 🇦🇺 Trev Smit.

- Očekivanja su velika jer prvi put dovodimo trenera koji će nam preneti iskustvo koje je stekao radeći u klubovima iz Australije, zemlje koja je apsolutni lider u našem sportu. Dolazak Treva je još jedan dokaz da se u klubu radi punom parom i da se stvari odvijaju baš kako je planirano na putu ka evropskom vrhu - saopštila je Zvezda.

Najveći trenerski uspeh koji je Trev Smith ostvario je osvajanje Ron Mejsi kupa u Novom Južnom Velsu sa ekipom Mauntisa.

- Osim svog znanja na terenu klub će sa Trevom imati i veliku medijsku podršku, s obzirom da je on prvi čovek jednog od vodećih svetskih portala Serious About Rugby League, tako da će ceo svet imati priliku da čuje fantastičnu priču Ragbi liga kluba Crvena zvezda - zaključuju u klubu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA