≫ 

Tračak nade za Srbiju: Ima šanse da Vujin zaigra protiv Švedske!

Orlovi možda kompletni

  • 6

Prema najavama lekara rukometne reprezentacije Srbije Slobodana Džudovića, Marko Vujin ima šanse da se oporavi i ponovo zaigra na Evropskom prvenstvu.

>>>I moja generacija je gubila, ali da te Hrvati ovako ponize: Peruničić besan na rukometaše Srbije

-Marko se povredio na utakmici sa Hrvatskom. Oseća bolove u zatkolenoj jami odrazne noge. Klinički je izgledalo da se radi o Bekerovoj cisti, koja je palptorno bolno osetljiva i koja je već tretirana u Nemačkoj od strane klupskih lekara posle čega je odigrao i dve utakmice.

- Danas smo išli na konsultativni pregled i ultrazvuk kolega ortopeda na Poljudu - rekao je Džudović i dodao:

- Oni su ultrazvučnim pregledom dokazali postojanje dve ciste od kojih je jedna sanirana, a druga delimično ispunjena. Nisu primećene druge povrede mekih tkiva. Krenuli smo sa intenzivnim fizikalnim tretmanom i nadamo se da ćemo povredu brzo sanirati. Na Marka i dalje računamo - zaključio je on za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Da podsetimo, Srbija večeras od 18. 15 časova igra protiv Švedske u okviru drugog kola grupe A.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    14. januar 2018 | 09:56

    A sad ubjedjivanje ...ajde sto si na kraj srca...ajde ....hahaha...komedija...vracajte se kuci sramote nijedne....i to pjesobusom....

  • Kitke

    14. januar 2018 | 15:56

    Velika bi steta bila da ne igra..mnogo nam znaci...puno nam je pomogao protiv hrvatske..da nije bilo onog njegovog gola izgubili bi sa 11 razlike ...

  • Prvi Hrvatski Redarstvenik

    14. januar 2018 | 14:43

    Maloprije stavih 100 kuna(14 Eura)na pobjedu rukometaša Srbije protiv Švedske.Igrao sam i drugi za istu sumu 4 gola i više za Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA