U oktobru odbačen iz Petriotsa kao višak, a sada je potpisao najveći ugovor u istoriji NFL lige!

O ovoj priči možda će se u budućnosti snimiti i film

  • 2

Od trnja do zvezda - tako najlakše možemo opisati sve šta se dešavalo u životu Džimija Garapola u poslednjih pet meseci.

Kvoterbek San Franciska potpisao je petogodišnji ugovor sa ovim timom i postao najplaćeniji NFL igrač svih vremena, iako je u oktobru doživeo sudbinu otpatka u Nju Ingland Petriotsima.

>>> LUDNICA U FILADELFIJI: Skoro milion ljudi izašlo na ulice da proslave prvi Superboul (FOTO) (VIDEO)

Bio je Brejdijeva rezerva i olako je oteran, pogotovo ako se uzme u obzir da legendarni kvoterbek Petriotsa ima 40 godina.

Foto: AP/Tanjug

Međutim, to više nije Džimijeva briga. On je na konto svog novog ugovora dobio 27.5 miliona dolara po sezoni i tako za 500.000 pretekao Metjua Staforda koji je donedavno bio najplaćeniji.

Zanimljivo je to da je Garapolo dobio ugovor života posle samo pet mečeva. Otkako je došao u klub, San Francisko je imao skor 5-0.

Podsetimo i to da je Superboul osvojila Filadelfija upravo pobedom nad Petriotsima. Stoga je u četvrtak u gradu bila opšta ludnica prilikom slavlja.

Pogledajte i Telegrafov video sa ulica Filadelfije:

(Telegraf.rs/M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriot navijac

    9. februar 2018 | 13:44

    Apsolutno nepoznavanje američkog fudbala i stanja u Patriotsima. Garoppolo nije odbačen kao višak. Na kraju sezone 2017. postao bi ograničeno slobodan igrač. Patriotsi su mogli da ga zadrže još jednu godinu ali bi morali da plate preko 20 miliona dolara za igrača koji ne bi igrao (Bradz je još uvek neprikosnoven QB) i time onemogućili sebe da za te novce angažuju najmanje 3 do 4 igrača na drugim pozicijama. Siguran sam da komentar neće biti objavljen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA