Boža Maljković i Vanja Udovičić posetili srpske olimpijce i upotpunili selfi u Pjongčangu (FOTO)

Ministar Omladine i sporta i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije razgovarali su sa takmičarima iz naše zemlje u Olimpijskom selu

  • 2

Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, Vanja Udovičić i pomoćnik ministra za sport, Darko Udovičić su zajedno sa predsednikom i generalnim sekretarom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Maljkovićem i Đorđem Višackim posetili sportiste Srbije u Olimpijskom selu.

Ministar je zajedno sa rukovodstvom Olimpijskog komiteta Srbije obišao Olimpijsko selo, objekte za smeštaj sportista i kancelariju tima Srbije. Najviše vremena je posvetio razgovoru sa sportistima i njihovim utiscima o uslovima za život i treninge, interesovalo ga je kako se sportisti osećaju pred prve nastupe, čestitao na rezultatima sa kojima su se kvalifikovali i poželeo im je puno uspeha na takmičenjima.

Takođe je izrazio uverenje da će svi u svojim nastupima dati svoj maksimum i na najbolji način predstaviti sebe i svoju zemlju. Prve nastupe naši takmičari imaju sutra kada od 11.00 časova po lokalnom vremenu (03.00 časa

ujutru po vremenskoj zoni u Srbiji) nastupaju Marko Vukićević i Marko Stevović u alpskom skijanju u disciplini spust.

Foto: Olimpijski komitet Srbije
Foto: Olimpijski komitet Srbije
Foto: Olimpijski komitet Srbije
Foto: Olimpijski komitet Srbije

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA