Znam da će me kazniti, ali sudije tokom meča smrde na alkohol: Veselin Vujović ponovo šokirao izjavama!

Legendarni jugoslovenski rukometaš,a sada trener, ponovo udario na EHF i sudije

  • 0

Veselin Vujović je nebrojeno mnogo puta u prošlosti dokazao da nema ''dlake na jeziku'', a tako je bilo i tokom intervjua koji je dao španskim medijima.

Selektor Slovenije je gostovao na ''Radio Marka'' i dotakao se nekih stvari koje će definitivno izburkati strasti. To se posebno odnosilo na sudije.

>>> Izjava Veselina Vujovića o meču Srbije i Kosova: Ne možeš da im prodaš njivu, pa da u kafani naručuješ "Oj Kosovo, Kosovo"

- Čim podignem glas, kazne me. Više vole one koji ćute - počeo je Vujović, misleći na sudije:

Foto: Telegraf

- Uvek su u najboljim hotelima tokom šampionata, voze se u najboljim automobilima, biraju šta će jesti, a timovi se žale na hranu i prevoz. Ponekad, kad naprave grešku, a ja skočim, osetim da smrde na alkohol. Hteo sam ranije da zapišem ta svoja zapažanja, ali predsednik i delegat su preporučivali da ne prijavljujem. Zašto? Jer bi klub bio kažnjen, a ne sudije.

Nastavio je Vujović u istom tonu.

- Neću reći da sam ja nevin. Ponekad ne mogu da izdrživ neke stvari. Znam da će me kazniti i sada kada čuju moje izjave. Ali neka. Ponosan sam i neustrašiv čovek - jasan je bio nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

VIDEO! Pogledajte šta je Veselin Vujović rekao o rukometnoj reprezentaciji Srbije i EHF-u:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA