Dejan Savić na poluvremenu dobio flašu rakije kao poklon: Ponosni smo što smo ga ugostili (FOTO)

Selektor Srbije i trener Zvezde srdačno dočekan u Kragujevcu

  • 1

Vaterpolisti Crvene zvezde pobedili su Radnički u Kragujevcu rezultatom 11:8, a utakmicu 12. kola Super lige Srbije obeležila je mala svečanost na poluvremenu.

Naime, Kragujevčani su na sebi svojstven način odali počast selektoru vaterpolo reprezentacije Srbije i strategu crveno-belih Dejanu Saviću.

Najtrofejniji srpski trener, koji je osvojio pet zlata u Svetskoj ligi, dve titule evropskog šampiona, jedno zlato i jednu bronzu na svetskim prvenstvima i koji se okitio titulom olimpijskog prvaka, a u riznici trofeja ima titulu klupskog šampiona Evrope, pobednika Super kupa Evrope i dve domaće duple krune, na poklon je od Kragujevčana dobio flašu rakije.

Dejan Savić u društvu Saše Markovića Foto: KVK Radnički

Nadaleko poznatu kragujevačku šljivovicu, markiranu oznakama Radničkog, uručio mu je potpredsednik kluba, Saša Marković.

- Na ovaj način želeli smo da odamo priznanje za sve ono što je Dejan Savić uradio za srpski sport i vaterpolo poslednjih godina. Ponosni smo što smo imali priliku da ovakvog vrhunskog stručnjaka ugostimo u Kragujevcu - poručio je Jugoslav Vasović, direktor KVK Radnički.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мајмунчић

    29. maj 2018 | 23:01

    Професор Саша Марковић није подпредседник клуба већ председник !!! Човек из сенке који је подигао клуб из пепела !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA