≫ 

Savić doneo krofne svom vaterpolisti za rođendan!

Vaterpolisti u sredu od 18 sati igraju sa Rusijom u drugom kolu Evropskog prvenstva

  • 0

Vaterpolisti Srbije igraju u sredu drugi meč na šampionatu Evrope u Barseloni a rival je Rusija. Srbija nikada nije izgubila od Rusije od kada se osamostalila. Zabeležila je u 18 mečeva isto toliko pobeda, četiri susreta na šampionatima Evrope su završena u našu korist. Tako bi trebalo da bude i u sredu u 18.30 kada će se dve selekcije sastati u najvažnijoj utakmici u grupi.

Rusija je inače bila prvi protivnik osamostaljenje Srbije u junu 2006. U Novom Sadu je bilo 12:8 za naš tim. Poslednju medalju bronzu Rusi su osvojili u Atini 2004.

Ubedljivo su vaterpolisti startovali na EP protiv Rumunije, a kvota da će osvojiti još jednu zlatnu medalju je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Evropsko prvenstvo u vaterpolu.

- Mogu svakoga da pobede ali I od svakoga da izgube – dodao je Pijetlović – Ako krene po našim notama neće biti problema.

Naša selekcija je u utorak imala slobodno pre podne. Zatim je Sava Ranđelović za 25 rođendan dobio tri kutije po 12 krofni u režiji selektora Dejana Savića I direktora Đorđa Đorđevića.

- Lepo, nema šta. Uvek imamo dobru atmosferu a krofne će brzo da nestanu – rekao je Randjelović – Protiv Rumunije smo krenuli kako treba a siguran sam da ćemo biti još bolji. Rusi ? Od nas sve zavisi.

VIDEO: Dejan Savić i Sava Ranđelović o meču sa Rusima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA