Evo koliko će para dobiti vaterpolisti za zlato na EP

Vlada Srbije brzo je odreagovala i donela odluku na redovnoj sednici

  • 97

Srpski vaterpolisti odbranili su titulu prvaka Evrope na šampionatu u Barseloni i tako po četvrti put uzastopno osvojili zlatnu medalju, što nikome ranije nije uspelo. Zato je i Vlada Srbije odlučila da ih nagradi:

>>> Vučić srdačno pozdravio vaterpoliste, kod jednog se posebno zadržao, a onda je i citirao Andriju Prlainovića (VIDEO)

- Vlada Srbije donela je odluku o dodeli novčane nagrade od po 20.000 evra svakom osvajaču zlatne medalje na nedavno održanom Evropskom vaterpolo prvenstvu u u Barseloni.

Pored srpskih reprezentativaca, nagrada u istom iznosu biće dodeljena i treneru Vaterpolo reprezentacije Srbije Dejanu Saviću - navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

VIDEO: Deca vaterpolista dočekala svoje zlatne očeve

UNIQA je zvanično osiguranje naše najtrofejnije generacija sportista ikada, koja se u Barseloni bori za četvrtu uzastopnu titulu evropskih šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • вождовац

    30. jul 2018 | 17:11

    Дај њима 11 милиона и то је мало за ове главе

  • Goca

    30. jul 2018 | 21:53

    DELFINI...HVALA VAM OD SRCA ZA SVE RADOSTI KOJE STE NAM PRIREDILI! DIVNO JE SVAKI PUT GLEDATI KAKO SE BORITE ZA SVOJU ZEMLJU... ZATO JESTE I OSTAĆETE VELIKI... NAJVEĆI...!!! TUŽNO JE ŠTO I OVOG PUTA DRŽAVA NIJE UMELA DA PREPOZNA I NAGRADI NA PRAVI NAČIN.. MADA SE VAŠ USPEH NE MOŽE MERITI NOVCEM...ALI...!?! MUKA MI JE KAD SE SETIM KOLIKE SU NAGRADE BILE PREDVIĐENE ZA FUDBALERE...NE ZNAM SAMO NA OSNOVU ČEGA!?! VALJDA ĆE NEKO NEKADA ISPRAVITI NEPRAVDU...IPAK STE VI PONOS SRBIJE...!!!

  • kornjacarade

    30. jul 2018 | 18:03

    vaterpolisti Srbije su i ovaj put pokazali ko je najbolju u vaterpolu i zaslužuju ovakvu nagradu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA