≫ 

Vaterpolisti kreću po novo zlato, nisu ga osvojili već četiri godine!

Deo selekcije Srbije počinje u avgustu prpreme za FINA kup koji se igra svake četiri godine

  • 1

Srpski vaterpolista Dušan Mandić izjavio je da je osećaj posle osvajanja četvrte uzastopne titule šampiona Evrope fantastičan, ali da za mlađi deo tima nema odmora jer slede pripreme za odbranu zlata na FINA kupu.

>>> Vučić srdačno pozdravio vaterpoliste, kod jednog se posebno zadržao, a onda je i citirao Andriju Prlainovića (VIDEO)

Treba istaći da je Srbija branilac zlata iz 2014. i 2010. godine, dok su 2006. osvojili kao Srbija i Crna Gora tako da bi ove godine bilo četvrto u nizu.

- Želimo isto ovo i na OI u Tokiju, ali Ranđelovića, Jakšića, Rašovića, Vica i mene očekuje još jedno takmičenje ovog leta, a to je FINA kup. Kreću nam pripreme od 13. avgusta, tako da nam je to sledeći zadatak da pokušamo i da tu odbranimo titulu - rekao je Mandić Tanjugu posle svečanog dočeka ispred Skupštine Beograda.

Vaterpolisti Srbije četvrtu uzastopnu titule šampiona Evrope osvojili su pobedom u finalu protiv Španije 12:10 posle peteraca.

VIDEO: Pogledajte doček zlatnih vaterpolista Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanče

    31. jul 2018 | 11:18

    Samo napred Delfini! Ja verujem u vas, Idemo bre po četvrti put da osvojite zlato. Srećno! SRBIJAAAAA!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA