≫ 

Pred njim je velika olimpijska budućnost: Dragosavljević juriša na svetsko zlato u Portugalu!

Naš kajakaš spreman za novi izazov

  • 0

Kajakaški šampion Marko Dragosavljević najavio je juriš na odličje na Svetskom prvenstvu u Portugalu.

Dvadesettrogodišnji momak iz Bačke Palanke koji iza sebe već ima 6 zlata, 5 srebra i bronzu sa velikih takmičenja (Evropsko prvenstvo, Mediteranske igre, U23 Svetsko i Evropsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo za juniore), a boje Srbije braniće u disciplini K-1 200. Takođe, Marko očekuje velike uspehe i u narednom periodu, pošto sve ovo vidi kao start priprema i za Olimpijske igre.

- Kažu da od 25-26. godine dolazi zenit kajakaša, ja očekujem još veći napredak, iako sam već do sada postigao velike rezultate. Olimpijske igre su tu, san svakog sportiste, medalja na Igrama su nešto najveće za svakog sportistu. Verujem da ću u Tokiju imati dovoljnu zrelost i iskustvo, biću u dobrom zaletu da se tamo pokažem u najboljem svetlu.

Prvi zaveslaj ka Tokiju videćemo u Montemor Ovelju u Portugaliji, gde će program u disciplini K-1 200 početi u subotu 25. 8. od 15 časova. Srpska ekspedicija otputovala je u utorak u ranim jutarnjim časovima, pa je Marko imao dovoljno vremena da se pripremi za juriš na veliko odličje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA