≫ 

Zvezda spremila tim za Ligu šampiona u vaterpolu: Sedam igrača dovedeno, stigli aduti Rome i Tenerifa

Ne igra se Liga šampiona bez pojačanja

  • 11

Vaterpolo klub Crvena zvezda za sezonu 2018/19. god. doveo je sedam iskusnih igrača koja treba da predstave osnov tima koji će učestvovati na četri fronta u narednoj sezoni: Liga Šampiona, Jadran Triglav Liga, Superliga Srbije, Kup Srbije.

U pitanju su Aleksandro Kralj (golman koji je već branio za BVK Crvena zvezda u sezoni 2016/2017.), kao i Miloš Maksimović i Boris Popović (dva sezone nastupao za Zvezdu) su došli iz vaterpolo kluba Budva, zatim Dušan Vasić iz Vuljagmenija, Andria Bitađe iz Rome, potom Kristijan Šulc - kapiten juniorske selekcije, sastavljene od igrača rođenih 2000. godine i Luka Perković, iz vaterpolo kluba Tenerife.

- Prvom timu će se pridružiti takmičari iz mlađih kategorija BVK Crvene zvezde koji su ove godine prvaci u kategoriji 2001. i mlađi, vicešampioni u kategoriji 2003. i mlađi i vicešampioni u kategoriji 1999. i mlađi, klub je ponosan na svoje mlađe takmičare koji su se dostojanstveno i sportski nosili sa svim problemima na koje je klub nailazio, od stalnog manjka termina i uslova za nesmetani rad mlađih takmičarskih kategorija - saopštila je Zvezda.

VIDEO - Ovo su vaterpolo heroji Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    24. avgust 2018 | 18:44

    Unistavanjem VK Partizan, unistili ste i vaterpolo u zemlji Srbiji, znaci medalje cemo osvajati jos koju godinu i onda krece pad i sve to zbog jednog coveka koji leci svoje dugogodisnje komplekse!!!

  • nenad

    25. avgust 2018 | 06:56

    Ne mogu da verujem da i Savic ucestvuje u rusenju Partizana.Da nije imao igrace iz Partizana bio bi vec zaboravjlen.Od kuda sada pare za dovodjenje stranih igraca a u Partizanu ne mogu da prezive.

  • GP

    25. avgust 2018 | 09:30

    Vise i ne kriju da zele da uniste Partizan u svim sportovima. Ali neka, time ce unistiti i vaterpolo u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA