Renovirana sala za fizičko u OŠ "Bora Stanković" (FOTO)

Uređena sala u naselja Banjica svečano je danas otvorena u prisustvu pomoćnice ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vesne Nedeljković, rukovodstva opštine Voždovac, Škole, kao i sadašnjih i bivših učenika, među kojima su i sportistkinje Tanja Petrović i Nataša Kovačević

  • 1

Fiskulturna sala u OŠ "Bora Stanković" renovirana je, zamenjen je stari i oštećen parket, te će od ove školske godine učenici moći da vežbaju fizičko u znatno boljim uslovima.

Uređena sala u naselja Banjica svečano je danas otvorena u prisustvu pomoćnice ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vesne Nedeljković, rukovodstva opštine Voždovac, Škole, kao i sadašnjih i bivših učenika, među kojima su i sportistkinje Tanja Petrović i Nataša Kovačević.

U sali je obnovljena ventilacija, zamenjen parket i iscrtani novi tereni za košarku, odbojku i rukomet, urađeno osvetljenje i postavljeni novi reflektori, a vrednost radova je 1,6 miliona dinara.

Foto: Opština Voždovac

Ova voždovačka škola prvu je u nizu škola u Republici Srbiji koja je obnovljena u okviru projekta "Vizija zdrave budućnosti". Vesna Nedeljković, je pohvalila sportske rezultate učenika OŠ "Bora Stanković" i poželela im da trenirajući u obnovljenoj sali osvoje još mnogo medalja. Direktorka OŠ "Bora Stanković" Rada Rakočević zahvalila je na podršci i razumevanju svima koji su pokazali interesovanje za potrebe te škole.

Foto: Opština Voždovac

Ona je naglasila da je škola "Bora Stanković" poznata po vrhunskim sportskim rezultatima svojih učenika, kao i po tome što su tu školu pohađali brojni poznati sportisti Srbije, među kojima su teniser Novak Đoković, vaterpolisti Filip Filipović, Živko Kocić i Slobodan Nikić, košarkašica Nataša Kovačević, karatistkinja Tanja Petrović...

Foto: Opština Voždovac

Karatistkinja Tanja Petrović podsetila se najlepših uspemena iz svoje škole u kojoj je učila, rasla i vežbala, a košarkašica Nataša Kovačević rekla je da je u sali te škole stekla prve sportske veštine i ukazala na značaj sporta koji, kaže, formira karakter ličnosti. '

- Uživajte u novoj sali i nemojte nikada da prestanete da se igrate - poručila je Kovačevićeva učenicima.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    14. septembar 2018 | 08:33

    Oš Bora Stanković nije bila ranije na tom mestu. Nebitno Čestitke za lepotu škole i želja za uspehom svim Nastavnicima i Učenicima. Ja Sam stariji Polaznik u Prvi razred Bora Stanković. SVU SREĆU I USPEH. SEĆANJA NA TU ŠKOLU NE BLEDE NIKADA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA