Srbija pregazila Argentinu: Odbojkaši na korak od treće faze, sledi direktan duel sa Poljacima!

Naš tim bi mogao i matematički da obezbedi završnu fazu takmičenja, gde će se naći 6 najboljih ekipa turnira

  • 4

Odbojkaši Srbije savladali su Argentinu sa 3:0 (25:18, 25:22, 25:22) i preuzeli su prvo mesto u grupi H Svetskog prvenstva u odbojci i tako su došli u sjajnu poziciju da se plasiraju u završnu fazu prvenstva gde će se naći šest najboljih ekipa turnira.

Naš tim je bio sjajan u napadu, ali i u bloku i potpuno je dominirao u Varni, pa je kolo pre kraja faktički i obezbedio prolaz dalje, što bi trebalo da i matematički bude poznato nakon utakmica ostalih grupa.

Naš tim će u poslednjem kolu grupe H imati direktan duel protiv Poljske u nedelju od 19.40 i pobednik će obezbediti plasman u završnu grupu pred polufinale kao prvi u grupi.

Format svetskog prvenstva je takav da od četiri grupe iz druge faze dalje idu samo prvoplasirane, uz dve najbolje drugoplasirane ekipe.

Srbija je ovom pobedom faktički osigurala jedno od dva najbolja druga mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    22. septembar 2018 | 17:51

    Bravoo momcii

  • Ja

    22. septembar 2018 | 17:58

    Bravooooo!!

  • Nenad

    22. septembar 2018 | 18:57

    Ukoliko Francuska izgubi ili pobedi sa 3-2 Poljsku,matematički jesmo prošli...U slučaju pobede Francuske sa 3-0 ili 3-1,potrebna su nam dva seta protiv Poljske...U svakom slučaju sami odlučujemo o svojoj sudbini..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA