Serbia Business Run: Prva u seriji poslovnih trka uskoro u Novom Sadu

Još uvek traju prijave!

  • 0

U četvrtak, posle posla, 11. oktobra u Novom Sadu biće održana prva trka za zaposlene i najveći sportsko-poslovni događaj u Srbiji – Serbia Business Run.

Svi novosađani, bilo da su sportski aktivni ili samo žele da se dobro zabave sa svojim kolegama sa posla mogu da se prijave. Ovo je prvi put da Novi Sad ima trku za zaposlene.

Foto: Serbia business run/Promo

Ideja ovog jedinstvenog tim bilding događaja jeste širenje svesti o zdravlju, zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. Ono što se ne kupuje novcem, a najviše se vrednuje jeste nezaboravno vreme sa kolegama, tim bilding i mogućnost poslovnog umrežavanja.

U timskoj trci na 5 km takmiče se timovi iz kompanija koje posluju u Novom Sadu ili okolini, ali je događaj otvoren za sve iz Srbije i regiona. U trci učestvuju timovi kompanija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika ili pola učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim.

Foto: Serbia business run/Promo

Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, majicu, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon trke učesnike očekuje večera, piće i žurka.

Prijavite se i pokažite koja je kompanija u Novom Sadu najbrža! Na OVOM linku.

Vidimo se na Štrandu i Keju 11. oktobra!

Foto: Serbia business run/Promo

Agenda manifestacije

17:00 Otvaranje prijavnog centra

19:00 Trka

20:00 Večera

20:30 Žurka

23:59 Kraj programa

Serbia Business Run je serija trka na 5 km, koje se održavaju u najvećim poslovnim centrima Srbije i predstavljaju najveći i najvažniji tim bilding događaj u našoj zemlji. U okviru Belgrade Business Run-a do sada je trčalo 3500 učesnika iz više od 300 kompanija. Tokom 2019. godine cilj je da serija poslovnih trka okupi više od 10 hiljada zaposlenih iz 500 najodgovornijih kompanija koje posluju na teritoriji Srbije. Serbia Business Run predstavlja svojevrsnu modernizaciju nekadašnjih radničko-sportskih igara u kojem mogu da učestvuju sve kompanije koje žele da promovišu zdravlje i timski duh kod svojih zaposlenih. Učesnici trke, trče ili hodaju 5 km, a pravo učešća imaju svi, nevezano za poziciju u kompaniji, broj godina ili nivo utrenirnosti.

Foto: Serbia business run/Promo

Organizator serije je BEOGRADSKI TRKAČKI KLUB (Belgrade Running Club ili BRC), prvi i najmasovniji trkački klub u zemlji, osnovan februara 2011. kao mesto znanja i inspiracije za sve ljubitelje trčanja. Vizija kluba je da kroz trčanje inspiriše ljude na ispunjeniji život, a to se postiže inovacijom u svetu trčanja. Najveći uspeh kluba jeste realizacija programa „Škola trčanja“ za početnike u 18 gradova Srbije, kao i više od 4000 ljudi, mladih, žena i odraslih koji su uvedeni u svet trčanja i koji su zahvaljujući tome zauvek promenili svoj život, izgrađujući pozitivnije navike i stav u životu. Klub zapošljava 15 mladih eksperata (DIF, FON, EF), broji 350 aktivnih članova i organizuje 6 trenažnih programa. Klub je član Atletskog Saveza Srbije.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA