Najveći Sportski bazar do sada: Kupite stvari košarkaša Zvezde i Partizana, vežbajte na simulatoru vožnje koji koristi Borković...

Očekuje nas još jedna humanitarna akcija

  • 0

Sportski bazar, najava Foto: Promo/zajednozazivot

Treći po redu Humanitarni Sportski Bazar biće održan u petak 28. septembra sa početkom od 19.00 časova u Dorćol Placu. Sportski bazar predstavljaće jedinstvenu priliku da se ljudi druže sa sportistima iz svojih omiljenih klubova, kao i sa drugim poznatim ličnostima i da od njih lično kupe sportsku opremu i rekvizite.

Sav prihod od ove velike humanitarne akcije namenjen je Humanitarnoj organizaciji “Zajedno za život” koja uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja kao i njihovim porodicama.

Sportski Bazar koji se održava 28. septembra biće najveći do sada, te će okupiti najveći broj sportista i javnih ličnosti od kojih će posetioci moći da lično kupe stvari vezane za njihove karijere. Takođe ovom akcijom proslaviće se i godinu dana rada Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ i pokrenuti nacionalna akcija „Superheroj“ kroz koju će svi dobiti priliku da pomognu porodicama obolele dece.

Učešće na Sportskom Bazaru su za sada potvrdili poznati sportisti iz KK Crvena Zvezda, KK Partizan, FK Voždovac, kao i predstavnici Košarkaškog Saveza Srbije, Fudbalskog aveza Srbije, kao i Olimpijskog Komiteta. Takođe, i naš najbolji automobilista Dušan Borković će učestvovati na Sportskom Bazaru, a svi posetioci imaće priliku da uz humanitarnu donaciju isprobaju simulator vožnje na kojem Borković vežba svetske staze i da priušte sebi nezaboravno iskustvo.

Na vaterpolo štandu posetioci će se družiti sa našim proslavljenim vaterpolistima i lično od njih kupovati trofejne kapice i bade mantile.

Vaterpolisti Srbije Foto: Marcel ter Bals

Sportski Bazar i ove godine podržali su Zoran Kesić i popularni arhivatorski trojac iz serije „Državni Posao“. Voditelj emisije „24 minuta“ će na svom štandu prodavati već čuvene šolje iz svoje emisije, dok će Čvarkov, Torbica i Boškić na svom štandu imati sjajnu ponudu koja će oduševiti ljubitelje „Državnog posla“.

Boje muzičara na ovoj humanitarnoj akciji braniće legendarni Prljavi Inspektor Blaža, koji će prodavati i potpisivati svoje albume, knjige i majice, dok će rok kritičar i pisac Pera Janjatović u druženju sa posetiocima prodavati izdanja svojih knjiga. Kao i prošle godine i pisci su se pridružuju akciji, tako da će pisac bestselera sa istorijskom tematikom, Slaviša Pavlović takođe lično prodavati svoje knjige.

Trećim humanitarnim Sportskim Bazarom biće obeleženo i tačno godinu dana rada Humanitarne organizacije „Zajedno za život“, jedinstvene humanitarno-sportske organizacije, koju je pokrenuo Jovan Simić, pokretač humanitarnih aukcija dresova, Sportskih Bazara i velikih humanitarnih utakmica.

Sredstva prikupljena od sportske opreme i rekvizita biće usmerena ovoj organizaciji koja već godinu dana uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama, te je tako već donirala preko četiri miliona dinara i pomogla preko tridesetoro dece i jedna je od retkih humanitarnih organizacija koja aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenje svim članovima porodice.

Pored organizovanja sportskih humanitarnih akcija za sakupljanje sredstava koje jesu glavni cilj, organizacija ima za cilj i da aktivno pomaže roditeljima čija su deca bolesna pružajući podršku vezanu za prevod dokumentacije, povezivanje sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, kao i traženje smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje. Humanitarna organizacija “Zajedno za život” funkcioniše sa jednim opštim fondom za pomoć deci koja se leče u zemlji i inostranstvu.

Upravo zbog toga ova akcija biće i prilika da se lansira kampanja „Superheroj“ za koju je snimljen i poseban video u kojem je učestvovao i naš košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica, ambasador Humanitarne organizacije „Zajedno za život“. Video će premijerno biti prikazan na Sportskom Bazaru, a imaće za cilj da pojasni ljudima kako vrlo lako mogu priključiti Humanitarnoj organizaciji, postati nečiji superheroji i promeniti život porodicama čija su deca u procesu lečenja.

Više informacija o Humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život“ možete saznati putem sajta www.zajednozazivot.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA